Τελευταία Νέα
Διεθνή

Γερμανία: O Donald Trump αγνοεί τα γεγονότα γύρω από την προσφυγική μας πολιτική

Γερμανία: O Donald Trump αγνοεί τα γεγονότα γύρω από την προσφυγική μας πολιτική
«Λυπάμαι που ο Ρεπουμπλικάνος υποψήφιος Πρόεδρος διακηρύσσει πράγματα όπως αυτά, που δεν βασίζονται σε πραγματικά γεγονότα»
Ο Donald Trump αγνοεί τα γεγονότα γύρω από τη προσφυγική πολιτική της Angela Merkel, αναφέρει στο Reuters ο υπουργός Ευρωπαϊκών Υποθέσεων της Γερμανίας, Michael Roth.
Ο Ρεπουμπλικάνος υποψήφιος Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών είχε συγκρίνει την Hillary Clinton με τη Γερμανίδα Καγκελάριο, επισημαίνοντας πως θα ακολουθήσει και την ίδια πολιτική σε ότι αφορά το Προσφυγικό – Μεταναστευτικό.
«Η Hillary Clinton θέλει να γίνει η Angela Merkel των ΗΠΑ και ξέρετε τι καταστροφή ήταν αυτή η μαζική μετανάστευση για τη Γερμανία και τον λαό της.
Το έγκλημα αυξήθηκε σε επίπεδα που κανένας δεν πίστευε πως θα έβλεπε ποτέ.
Είναι μια καταστροφή», υποστήριξε ο Trump, σε μία προσπάθεια να «καλλιεργήσει» επιπλέον την κινδυνολογία κατά της Clinton.
Ωστόσο, τα στοιχεία του γερμανικού υπουργείου Εσωτερικών αποδεικνύουν πως η εγκληματικότητα το 2015, το έτος που εισέρρευσαν στη χώρα πάνω από ένα εκατομμύριο πρόσφυγες και μετανάστες, παρέμειναν στα ίδια επίπεδα με το 2014.
«Λυπάμαι που ο Ρεπουμπλικάνος υποψήφιος Πρόεδρος διακηρύσσει πράγματα όπως αυτά, που δεν βασίζονται σε πραγματικά γεγονότα.
Αν είχε μελετήσει την πραγματική κατάσταση στη Γερμανία, θα γνώριζε πως, αν και οι πολλοί πρόσφυγες που ήρθαν στη Γερμανία και την Ευρώπη δημιουργούν μια μεγάλη πρόκληση για μας και δεν έχουν ακόμη πλήρως επιλυθεί όλα τα ζητήματα, δεν έχουν οδηγήσει σε μαζική αύξηση των ποσοστών της εγκληματικότητας», «απάντησε» στον Trump ο κ.Roth, συμπληρώνοντας πως η Γερμανία παραμένει μια ειρηνική χώρα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης