Τελευταία Νέα
Διεθνή

Αναβλήθηκε η συνάντηση μεταξύ των αρχηγών τουρκικού και ρωσικού στρατού, λόγω Συρίας

Αναβλήθηκε η συνάντηση μεταξύ των αρχηγών τουρκικού και ρωσικού στρατού, λόγω Συρίας
Η συνάντηση των στρατιωτικών στελεχών αναμένεται να πραγματοποιηθεί μετά την ολοκλήρωση των τουρκικών επιχειρήσεων στη Συρία
Σε αναβολή οδηγήθηκε εν τέλει η προγραμματισμένη σημερινή (26/8) συνάντηση μεταξύ του αρχηγού του Γενικού Επιτελείου της Τουρκίας και του ρώσου ομόλογού του, όπως ανέφεραν τα μέσα ενημέρωσης της γειτονικής χώρας, λόγω των επιχειρήσεων που ξεκίνησε εκτάκτως η Άγκυρα στη Συρία.
Συγκεκριμένα, όπως αναφέρουν τα τοπικά μέσα, η σχετική απόφαση είχε ληφθεί από την Πέμπτη (25/8) ωστόσο ανακοινώθηκε αργότερα, ενώ η συνάντηση αναμένεται να πραγματοποιηθεί μετά την ολοκλήρωση των τουρκικών επιχειρήσεων.
Να σημειώσουμε ότι η εν λόγω συνάντηση θα λάμβανε χώρα στα πλαίσια της γενικότερης αναθέρμανσης των σχέσεων ανάμεσα στη Μόσχα και την Άγκυρα, με τις δύο πλευρές να επιθυμούν στενότερη συνεργασία σε όλα τα επίπεδα.
Ωστόσο, απομένει να δούμε εάν η Ρωσία θα στηρίξει την κίνηση στην οποία προέβη η Τουρκία, καθώς στο παρελθόν είχε γίνει λόγος για κοινές στρατιωτικές επιχειρήσεις στη Συρία.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης