Τελευταία Νέα
Διεθνή

B. Κορέα: Ανεξέλεγκτος ο Kim Yong un – Εκτελέστηκε ο υπ. Παιδείας για ανυπακοή

B. Κορέα: Ανεξέλεγκτος ο Kim Yong un – Εκτελέστηκε ο υπ. Παιδείας για ανυπακοή
Άλλοι δύο αξιωματούχοι αναφέρεται ότι είχαν εκτελεστεί δημόσια εντός του μήνα
Στην εκτέλεση του υπουργού Παιδείας Kim Yong Jin φέρεται πως προχώρησε το καθεστώς της Βόρειας Κορέας, το οποίο εξακολουθεί να πορεύεται στο δρόμο των δολοφονιών, διωγμών και εκκαθαρίσεων.
Όπως ανακοίνωσε η κυβέρνηση της Νότιας Κορέας, επιβεβαιώνοντας σχετικά δημοσιεύματα, το καθεστώς της Β. Κορέας προχώρησε στην εκτέλεση του υπουργού Παιδείας λόγω ανυπακοής.
Σημειώνεται ότι είχε προηγηθεί άλλο δημοσίευμα του νοτιοκορεατικού Τύπου, σύμφωνα με το οποίο, δύο ανώτεροι κρατικοί αξιωματούχοι της Β.Κορέας εκτελέστηκαν στις αρχές Αυγούστου, διότι παράκουσαν τον ηγέτη της χώρας Kim Yong un.
Ωστόσο, νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι δύο αυτοί κορυφαίοι αξιωματούχοι δεν εκτελέστηκαν, αλλά εξορίστηκαν σε αγροτικές περιοχές της χώρας προκειμένου να εκπαιδευτούν και αναμορφωθούν στις αξίες και αρχές του καθεστώτος.
Η κυβέρνηση της Νότιας Κορέας δεν αποκάλυψε γιατί πιστεύει ότι εκτελέστηκε ο υπουργός Παιδείας καθώς και το από πού άντλησε την εν λόγω πληροφορία, αν και είναι γνωστό ότι μυστικές υπηρεσίες της χώρας δρουν στη Βόρεια Κορέα.
Πάντως, έχει αποδειχθεί αρκετές φορές στο παρελθόν ότι οι πληροφορίες που συγκεντρώνει και μεταδίδει η κυβέρνηση της Νότιας Κορέας δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης