Τελευταία Νέα
Διεθνή

Trump ΗΠΑ: Καλύτερος ηγέτης ο Putin από τον Obama - Ευνουχισμένοι οι στρατιωτικοί

tags :
Trump ΗΠΑ: Καλύτερος ηγέτης ο Putin από τον Obama - Ευνουχισμένοι οι στρατιωτικοί
Οι στρατηγοί ισοπεδώθηκαν υπό την ηγεσία του Obama και της Clinton είπε ο Donald Trump
Την θέση ότι ο πρόεδρος της Ρωσίας, Vladimir Putin έχει δείξει πως είναι καλύτερος ηγέτης από τον πρόεδρο των ΗΠΑ, Barack Obama διατύπωσε ο υποψήφιος των Ρεπουμπλικάνων για το προεδρικό αξίωμα, Donald Trump.
Μιλώντας στην εκδήλωση "Commander-in-Chief" που οργάνωσε στη Νέα Υόρκη το τηλεοπτικό δίκτυο NBC – το οποίο την αναμετέδωσε απευθείας – ο Trump ανέφερε ότι οι ανώτατοι αξιωματικοί των αμερικανικών ένοπλων δυνάμεων θεωρούν ότι ευνουχίζονται από τις πολιτικές του Obama και της Clinton, η οποία ήταν υπουργός Εξωτερικών κατά την πρώτη θητεία του απερχόμενου προέδρου.
«Νομίζω πως υπό την ηγεσία του Obama και της Clinton, οι στρατηγοί ισοπεδώθηκαν.
Τους υποβάθμισαν σε βαθμό τέτοιο που ντροπιάζει τη χώρα μας», είπε ο Trump στην εκδήλωση, στην οποία το κοινό ήταν βετεράνοι του στρατού.
Ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχαν οι αναφορές του Trump στον πρόεδρο της Ρωσίας.
«Αφού λέει σπουδαία πράγματα για μένα, θα πω σπουδαία πράγματα για αυτόν.
Ασφαλώς στο δικό τους σύστημα, υπήρξε ηγέτης, πολύ περισσότερο από ό,τι ο πρόεδρός μας» είπε ο Trump, ο οποίος πριν από μερικές εβδομάδες είχε χαρακτηρίσει τον Obama «ιδρυτή» του Ισλαμικού Κράτους, γεγονός το οποίο προκάλεσε σάλο ενώ άφησε και υπονοούμενα ότι ο πρόεδρος των ΗΠΑ δεν ακολουθεί αυτά που του εισηγούνται οι υπηρεσίες πληροφοριών της χώρας.

Πρώτη ενημέρωση 08:01 8 Σεπτεμβρίου του 2016

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης