Τελευταία Νέα
Διεθνή

Reuters: Ο Erdogan κατηγορεί τους Κούρδους του PKK -Σαμποτάρουν τις επιχειρήσεις μας στη Συρία

Reuters: Ο Erdogan κατηγορεί τους Κούρδους του PKK -Σαμποτάρουν τις επιχειρήσεις μας στη Συρία
Η τρομοκρατική οργάνωση ΡΚΚ , προσπαθεί να εντείνει τις δραστηριότητές της στις παραμεθόριες περιοχές μας μετά το πραξικόπημα του Ιουλίου

Οι κούρδοι μαχητές του ΠΚΚ κατηγορεί ο τούρκος πρόεδρος Tayyip Erdogan. καθώς όπως υπογραμμίζει μετά το αποτυχημένο πραξικόπημα του Ιουλίου εντείνουν τις επιθέσεις τους στη Συρία σε μια προσπάθεια να διαταράξουν τις στρατιωτικές επιχειρήσεις της Άγκυρας.
Σύμφωνα με το Reuters, ο τούρκος ηγέτης υποστηρίζει ότι «βλέπουμε ότι η τρομοκρατική οργάνωση ΡΚΚ , προσπαθεί να εντείνει τις δραστηριότητές της στις παραμεθόριες περιοχές μας μετά το αποτυχημένο πραξικόπημα του Ιουλίου.
Οι επιθέσεις αυτές, οι οποίες έχουν σαφή στόχο να διαταράξουν Τουρκικές στρατιωτικές επιχειρήσεις στη Συρία που, είναι ακόμη σε εξέλιξη».
Είπ ακόμη, ότι η Τουρκία είχε καθήκον να τελειώσει το Ισλαμικό Κράτος στη Συρία και να το αποτρέψει από την πραγματοποίηση επιθέσεων στην Τουρκία και η τουρκική στρατιωτική εισβολή που ξεκίνησε πριν από δύο και μισή εβδομάδες ήταν ένα πρώτο βήμα προς αυτήν την κατεύθυνση.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης