Τελευταία Νέα
Διεθνή

Erdogan: Η παράταση της κατάστασης εκτάκτου ανάγκης θα κάνει καλό στην Τουρκία

Erdogan: Η παράταση της κατάστασης εκτάκτου ανάγκης θα κάνει καλό στην Τουρκία
Ο τούρκος πρωθυπουργός εκτιμά ότι η εν λόγω κίνηση θα επιταχύνει τον αγώνα της Άγκυρας κατά της τρομοκρατίας
Στο γεγονός ότι η παράταση της κατάστασης εκτάκτου ανάγκης για τρεις επιπλέον μήνες θα ωφελήσει την Τουρκία , αναφέρθηκε σήμερα (29/9) ο πρόεδρος της Τουρκίας, Tayyip Erdogan, καθώς εκτιμά ότι απαιτείται περισσότερος χρόνος προκειμένου να εξαλειφθεί η απειλή των τρομοκρατικών ομάδων, στον απόηχο του αποτυχημένου πραξικοπήματος της 15ης Ιουλίου.
Συγκεκριμένα, όπως ανέφερε ενώπιο του Συμβουλίου Εθνικής Ασφάλειας της χώρας, η εν λόγω κίνηση θα επιταχύνει τον αγώνα της Άγκυρας κατά της τρομοκρατίας, εκφράζοντας παράλληλα την πεποίθησή του ότι ο λαός της χώρας θα τον στηρίξει.
«Η κυβέρνηση θα προβεί στην απαραίτητη αξιολόγηση και θα λάβει τα απαραίτητα μέτρα», τόνισε ο Erdogan κατά τη διάρκεια της ομιλίες που είχε στο προεδρικό μέγαρο της Άγκυρας.
Να σημειώσουμε ότι η κατάσταση εκτάκτου ανάγκης είχε εφαρμοστεί στην Τουρκία μετά το αποτυχημένο πραξικόπημα της 15ης Ιουλίου, με την κυβέρνηση της χώρας να έχει προβεί σε γιγαντιαία πογκρόμ σε δημόσιες και ιδιωτικές υπηρεσίες, καθώς και αμείωτες επιθέσεις εναντίον των κούρδων ανταρτών.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης