Τελευταία Νέα
Διεθνή

Δεν έχει τέλος η κατρακύλα του Trump – Τέσσερις γυναίκες τον κατηγορούν για σεξουαλική παρενόχληση

Δεν έχει τέλος η κατρακύλα του Trump – Τέσσερις γυναίκες τον κατηγορούν για σεξουαλική παρενόχληση
Ήδη οι δημοσκοπικές επιπτώσεις είναι εμφανείς, με τον Ρεπουμπλικάνο να βρίσκεται έως και 11 ποσοστιαίες μονάδες πίσω από την Hillary
Δεν έχει τέλος η ηθική κατάπτωση για τον υποψήφιο Πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών, Donald Trump, καθώς μετά τη διαρροή του βίντεο με τα εξευτελιστικά σχόλια κατά γυναικών, πλέον κατηγορείται (όχι νομικά) και για σεξουαλική παρενόχληση.
Ειδικότερα, οι τέσσερις γυναίκες, μέσω δημοσιευμάτων τους σε γνωστά μέσα ενημέρωσης όπως οι New York Times, υποστηρίζουν ότι πριν αρκετά χρόνια ο Ρεπουμπλικάνος τις άγγιξε με ανάρμοστο τρόπο, σε ξεχωριστά περιστατικά, ή τις υποχρέωσε να τον αγγίξουν αυτές.
Σημειώνεται πως είναι η πρώτη φορά που ο Trump κατηγορείται δημόσια από γυναίκες για τις ανάρμοστες συμπεριφορές του, καθώς μετά τον θόρυβο που προκάλεσε το βίντεο του Σαββάτου 8/10 τα «θύματα» αναθαρρούν και λένε της ιστορίες τους.
Υπήρξαν και μεμονωμένα περιστατικά νωρίτερα μέσα στο 2016, αλλά «έσβησαν» μέσα στην φορτωμένη επικαιρότητα.
Ήδη οι δημοσκοπικές επιπτώσεις του σκανδάλου έχουν γίνει εμφανείς, με τον Ρεπουμπλικάνο να βρίσκεται έως και 11 ποσοστιαίες μονάδες πίσω από την Hillary Clinton στις έρευνες που έχουν διεξαχθεί από το Σάββατο.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης