Τελευταία Νέα
Διεθνή

Έκρηξη σε εργοστάσιο χημικών στη Γερμανία – Για αρκετούς τραυματίες κάνουν λόγο οι πρώτες πληροφορίες

Έκρηξη σε εργοστάσιο χημικών στη Γερμανία – Για αρκετούς τραυματίες κάνουν λόγο οι πρώτες πληροφορίες
Αδιευκρίνιστες παραμένουν ακόμα οι συνθήκες και τα αίτια του ατυχήματος
Ισχυρή έκρηξη σημειώθηκε σήμερα (17/10) το πρωί σε εργοστάσιο χημικών στα κεντρικά της εταιρίας BASF, στη δυτική Γερμανία, σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε η εταιρία, κάνοντας λόγο για αρκετούς τραυματίες, καθώς και αρκετούς αγνοούμενους.
Συγκεκριμένα, όπως ανέφερε η ανακοίνωση της BASF, "σημειώθηκε μία έκρηξη με πολλούς τραυματίες, κατά τις 11:30 π.μ. (12:30 μ.μ. ώρα Ελλάδος), με τους λόγους της έκρηξης να παραμένουν ακόμα αδιευκρίνιστοι", ενώ παράλληλα προέτρεψε τους κατοίκους της περιοχής να παραμείνουν εντός των κατοικιών τους.
Όπως σημειώνει η ανακοίνωση, οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης βρίσκονται ήδη στο σημείο του ατυχήματος προκειμένου να αποτρέψουν την εξάπλωση της πυρκαγιάς και σε άλλα μέρη του εργοστασίου, ενώ διευκρίνισε ότι θα εξακολουθήσει να ερευνά τα ακριβή αίτια της έκρηξης, έχοντας ενημερώσει τις αρχές.
Να σημειώσουμε ότι η BASF αποτελεί βιομηχανία χημικών, η οποία εδρεύει στο Λούντβιχσχαφεν αμ Ράιν, και η οποία δραστηριοποιείται στους κλάδους της χημείας, της γεωργίας, καθώς και της ενέργειας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης