Τελευταία Νέα
Διεθνή

Κρεμλίνο: Καλοδεχούμενος όποιος υποψήφιος πρόεδρος των ΗΠΑ επιθυμεί σύσφιξη των σχέσεων

Κρεμλίνο: Καλοδεχούμενος όποιος υποψήφιος πρόεδρος των ΗΠΑ επιθυμεί σύσφιξη των σχέσεων
"Η Μόσχα είναι έτοιμη να αντιδράσει θετικά σε οποιαδήποτε απόπειρα για τη διεξαγωγή διαλόγου"
Στο γεγονός ότι ο ρώσος πρόεδρος, Vladimir Putin, είναι έτοιμος να καλωσορίσει όποιον υποψήφιο πρόεδρο των ΗΠΑ επιθυμεί τη βελτίωση και τη σύσφιξη των σχέσεων ανάμεσα στις δύο πλευρές, αναφέρθηκε σήμερα (19/10) ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου, Dimitry Peskov, ενώπιο δημοσιογράφων.
Αφορμή για την εν λόγω ανακοίνωση του Κρεμλίνου στάθηκαν οι δηλώσεις του υποψηφίου των ρεπουμπλικάνων, Donald Trump, ότι ενδεχομένως να επισκεπτόταν τη Ρωσία, εφόσον εκλεγόταν πρόεδρος των ΗΠΑ.
Συγκεκριμένα, όπως ανέφερε ο Peskov, "θέλω να σας υπενθυμίσω τα λόγια του Προέδρου Putin ότι είναι έτοιμος να καλωσορίσει οποιονδήποτε υποψήφιο είναι υπέρ της βελτίωσης των σχέσεων και του διαλόγου ανάμεσα στις χώρες μας", δείχνοντας με αυτόν τον τρόπο τις προθέσεις της Μόσχας αναφορικά με το επίμαχο ζήτημα.
"Η Μόσχα είναι έτοιμη να αντιδράσει θετικά σε οποιαδήποτε απόπειρα για τη διεξαγωγή διαλόγου", σημειώνει ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου.
Να σημειώσουμε ότι κατά το παρελθόν, τόσο ο Putin όσο και ο Trump έχουν εκφράσει επανειλημμένα την εκτίμηση που τρέφουν ο ένας προς τον άλλον, γεγονός που μπορεί να οδηγήσει τις ρώσο-αμερικανικές σχέσεις σε νέα τροχιά εφόσον ο δεύτερος εκλεγεί πρόεδρος των ΗΠΑ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης