Τελευταία Νέα
Διεθνή

The Adviser Centre: Οι τρεις κινήσεις που πρέπει να κάνουν οι επενδυτές αν κερδίσει ο Trump

The Adviser Centre: Οι τρεις κινήσεις που πρέπει να κάνουν οι επενδυτές αν κερδίσει ο Trump
Ο κ.Toogood δεν υποστήριξε την άποψη πως οι αγορές θα κινηθούν υψηλότερα αν κερδίσει η Hillary Clinton
Ο Donald Trump έχει κλείσει επικίνδυνα την ψαλίδα στις δημοσκοπήσεις τις τελευταίες ημέρες, ειδικά μετά την απόφαση του FBI να επανεκκινήσει την έρευνα για τα e-mails της Hillary Clinton αλλά και τις συνεχόμενες διαρροές των Wikileaks.
Ως αποτέλεσμα, η αβεβαιότητα και ο κίνδυνος στις αγορές, ειδικά στη Wall Street, έχει αυξηθεί επικίνδυνα ενόψει των εκλογών της 8ης Νοεμβρίου, καθώς οι επενδυτές είχαν εκφράσει από την αρχή την ανησυχία τους για μία επικράτηση του Ρεπουμπλικάνου.
Σε περίπτωση που επικρατήσει λοιπόν ένα τέτοιο δυσμενές σενάριο, ο αναλυτής του «The Adviser Centre», Peter Toogood, έχει τη λύση, παραθέτοντας τρεις απλές κινήσεις.
Ειδικότερα, παροτρύνει τους επενδυτές να αγοράσουν ελβετικό φράγκο και χρυσό, καθώς παραδοσιακά αποτελούν τα «ασφαλή καταφύγια» σε περιόδους κρίσης, αλλά και να σορτάρουν το μεξικανικό πέσο, το οποίο σίγουρα θα υποχωρήσει σημαντικά αν κερδίσει ο Ρεπουμπλικάνος.
«Πρόκειται για μία πολύ απλή στρατηγική», σχολίασε σχετικά.
Σημειώνεται πως ο κ.Toogood δεν υποστήριξε την άποψη πως οι αγορές θα κινηθούν υψηλότερα αν κερδίσει η Hillary Clinton….

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης