Τελευταία Νέα
Διεθνή

Γαλλία: Την υποψηφιότητά του για τις προεδρικές εκλογές του 2017 ανακοινώνει ο Emmanuel Macron

Γαλλία: Την υποψηφιότητά του για τις προεδρικές εκλογές του 2017 ανακοινώνει ο Emmanuel Macron
Η επίσημη ανακοίνωση αναμένεται να πραγματοποιηθεί στις 10 Δεκεμβρίου 2016
Την υποψηφιότητα του για τις προεδρικές εκλογές της Γαλλίας το 2017 αναμένεται να ανακοινώσει ο πρώην υπουργός Οικονομικών της χώρας, Emmanuel Macron, όπως αναφέρει το γαλλικό πρακτορείο AFP, επιβεβαιώνοντας την έντονη φημολογία που επικρατούσε το τελευταίο διάστημα γύρω από το εν λόγω ζήτημα.
Συγκεκριμένα, όπως ανέφεραν συνεργάτες του Macron, η επίσημη ανακοίνωση της υποψηφιότητας του αναμένεται να πραγματοποιηθεί στις 10 Δεκεμβρίου του τρέχοντος έτους, θέτοντας τέλος στις θεωρίες που υπήρχαν γύρω από τις προθέσεις του από τότε που αποχώρηση από την κυβέρνηση.
Παράλληλα, ο επικεφαλής του κινήματος "En marche!", ο οποίος έχει δεσμευτέι να μεταμορφώσει τα πολιτικά δρώμενα στη χώρα του, αναμένεται να παρουσιάσει τις "λύσεις" του απέναντι σε διάφορα ζητήματα της χώρας σε μία μακρά συνέντευξη η οποία θα δημοσιευθεί την Πέμπτη (10/11) στο εβδομαδιαίο περιοδικό "L'Obs".
Υπενθυμίζουμε ότι ο ίδιος είχε δηλώσει την περασμένη Κυριακή (6/11) ότι θα κατέληγε στο ζήτημα της υποψηφιότητας "μέχρι τα Χριστούγεννα", απόφαση που απ' ότι φαίνεται επισπεύθηκε.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης