Τελευταία Νέα
Διεθνή

Το πυρηνικό πρόγραμμα της Β. Κορέας στις προτεραιότητες της κυβέρνησης Trump

Το πυρηνικό πρόγραμμα της Β. Κορέας στις προτεραιότητες της κυβέρνησης Trump
Ο σύμβουλος Εθνικής Ασφάλειας του Trump Michael Flynn χαρακτήρισε την σχέση των ΗΠΑ με τη Νότιο Κορέα ως ζωτικής σημασίας
Τις προτεραιότητες της Αμερικανικής Εξωτερικής πολιτικής επί της προεδρίας Trump έθεσε ο σύμβουλος Εθνικής Ασφάλειας του νεοεκλεγέντος προέδρου και ένας από τους κοντινότερους συνεργάτες του Michael Flynn.
Όπως δήλωσε, η προτεραιότητα του νέου Προέδρου και της κυβέρνησής του θα είναι το πυρηνικό πρόγραμμα της Βορείου Κορέας.
Σύμφωνα με το Reuters, ο Michael Flynn, ο οποίος είχε επαφές με αξιωματούχους από την Νότιο Κορέα, χαρακτήρισε την σχέση των ΗΠΑ με τη Νότιο Κορέα ως "ζωτικής σημασίας".
Στόχος αυτής της συνάντησης, ήταν να εξεταστούν οι πιθανές αντιδράσεις των δύο χωρών στις προσπάθειες της Πιονγκγιάνγκ να αναπτύξει πυρηνικά όπλα, αψηφώντας τις διεθνείς κυρώσεις που της έχουν επιβληθεί.
Ο Michael Flynn, ο οποίος είναι απόστρατος στρατηγός με ειδίκευση στον τομέα της αντικατασκοπίας, προεκλογικά, υπήρξε ένας από τους υπέρμαχους των εξαγγελιών Trump για σκληρότερη προσέγγιση των ΗΠΑ στα θέματα τρομοκρατίας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης