Τελευταία Νέα
Διεθνή

Συρία: Έκτακτη συνάντηση στο Παρίσι θα πραγματοποιήσουν οι σύμμαχοι της αντιπολίτευσης

tags :
Συρία: Έκτακτη συνάντηση στο Παρίσι θα πραγματοποιήσουν οι σύμμαχοι της αντιπολίτευσης
Ο υπουργός Εξωτερικών της Γαλλίας, Jean-Marc Ayrault ζήτησε από τη διεθνή κοινότητα "να σταματήσει να αποστρέφει το βλέμμα της" από τη Συρία
Έκτακτη συνάντηση στο Παρίσι στις αρχές Δεκεμβρίου αναμένεται να έχουν οι χώρες που υποστηρίζουν τη συριακή αντιπολίτευση, συμπεριλαμβανομένων και των ΗΠΑ και εθνών του Κόλπου, όπως αποκάλυψε σήμερα (23/11) ο υπουργός Εξωτερικών Jean-Marc Ayrault.
Συγκεκριμένα, ο Ayrault τόνισε ότι κάλεσε "τις χώρες που είναι φίλοι της συριακής δημοκρατίας και της συριακής αντιπολίτευσης", καλώντας παράλληλα τη διεθνή κοινότητα "να σταματήσει να αποστρέφει το βλέμμα της από την τρομερή πραγματικότητα" του τι συμβαίνει στη Συρία, και ειδικότερα στην πολιορκημένη πόλη του Χαλεπιού.
"Είναι επιτακτική ανάγκη να αντιδράσουμε", υπογράμμισε ο Ayrault, προσθέτοντας παράλληλα ότι στην εν λόγω συνάντηση θα παρευρεθούν οι ΗΠΑ, Γαλλία, Ιταλία, Βρετανία, Τουρκία, καθώς και οι Σαουδική Αραβία, Κατάρ, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και Ιορδανία.
Να σημειώσομε ότι για μία ακόμα μέρα, οι συριακές κυβερνητικές δυνάμεις συνεχίζουν να βομβαρδίζουν την πόλη του Χαλεπιού, στην προσπάθειά τους να ανακτήσουν τον έλεγχο ολόκληρης της πόλης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης