Τελευταία Νέα
Διεθνή

Πτώση άνω του -1% στις τιμές ου πετρελαίου – Στα 48,4 δολ. ανά βαρέλι το Brent

Πτώση άνω του -1% στις τιμές ου πετρελαίου – Στα 48,4 δολ. ανά βαρέλι το Brent
Η τιμή του αργού υποχωρεί κατά -1,21% στα 47,38 δολ. ανά βαρέλι
Σε πτωτική πορεία βρίσκονται σήμερα Παρασκευή (25/11) οι τιμές του πετρελαίου, μετά τις οριακές διακυμάνσεις που κατέγραψε κατά τις προηγούμενες ημέρες, καθώς οι επενδυτές βρίσκονται σε στάση αναμονής απέναντι στη συνάντηση του ΟΠΕΚ την ερχόμενη Τετάρτη (30/11).
Συγκεκριμένα, κατά τις 9:10 π.μ. το Brent κατέγραφε πτώση της τάξεως του -1,22%, στα 48,4 δολ. ανά βαρέλι, την ίδια στιγμή που η τιμή του αργού υποχωρούσε κατά -1,21% στα 47,38 δολ. ανά βαρέλι.
Να σημειώσουμε ότι η χθεσινή (24/11) αργία στις ΗΠΑ λόγω της γιορτής των Ευχαριστιών είχε ως αποτέλεσμα την ηπιότερη δραστηριότητα στην ενεργειακή αγορά.
Οι χώρες-μέλη του Οργανισμού, με επικεφαλής τη Σαουδική Αραβία, καταβάλουν τις τελευταίες τους προσπάθειες για να υπάρξει μία συναίνεση για τη συμφωνία παγώματος παραγωγής που ανακοινώθηκε τον Σεπτέμβριο.
Κύρια "αγκάθια" στην υλοποίηση της συμφωνίας αποτελεί τόσο το Ιράκ όσο και το Ιράν, καθώς θέλουν να εξαιρεθούν από αυτή, καθεμία για τους δικούς της λόγους, ενώ και η πλευρά της Ρωσίας τόνισε ότι θα συνεργαστεί μόνο σε ένα ενδεχόμενο πάγωμα παραγωγής, και όχι σε κάποια μείωση.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης