Τελευταία Νέα
Διεθνή

Erdogan (Πρόεδρος Τουρκίας): Θα συνεχίσουμε να μαχόμαστε κατά της τρομοκρατίας

tags :
Erdogan (Πρόεδρος Τουρκίας): Θα συνεχίσουμε να μαχόμαστε κατά της τρομοκρατίας
Ο τούρκος πρόεδρος επισκέφθηκε τα θύματα της τρομοκρατικής επίθεσης του Σαββάτου (12/12) στην Κωνσταντινούπολη
Την αποφασιστικότητά του στον αγώνα κατά της τρομοκρατίας επανέλαβε για ακόμα μία φορά ο πρόεδρος της Τουρκίας, Tayyip Erdgodan, αναφερόμενος στην τρομοκρατική επίθεση του Σαββάτου (12/12) στην Κωνσταντινούπολη, η οποία στοίχισε τη ζωή σε 28 άτομα και τραυμάτισε πάνω από 150.
Συγκεκριμένα, κατά την έξοδό του από το νοσοκομείο όπου νοσηλεύονται τα θύματα της επίθεσης, ο τούρκος πρόεδρος τόνισε ότι "κανείς δεν πρέπει να έχει οποιαδήποτε αμφιβολία σχετικά με τον αγώνα μας κατά της τρομοκρατίας", θέλοντας να στείλει ένα σαφές μήνυμα κατά των τρομοκρατικών οργανώσεων.
"Είμαστε οι ιδιοκτήτες αυτής της χώρας και δε θα αφήσουμε αυτά τα αποβράσματα να μας φοβίζουν με τέτοιες επιθέσεις", πρόσθεσε ο Erdogan.
Παράλληλα, το τραγικό συμβάν σχολίασε και ο πρωθυπουργός της χώρας, Binali Yildirim, ο οποίος τόνισε ότι η τρομοκρατική επίθεση στην Κωνσταντινούπολη θα ενισχύσει την επιμονή για την καταπολέμηση της τρομοκρατίας.
"Αυτό το έθνος έχει τη θέληση και τη δύναμη να απαλλάξει τη χώρα από το PKK, το PYD, το YPG, το DHJP-C, το κίνημα Gulen και όλες τις άλλες τρομοκρατικές ομάδες", υπογραμμίζει ο τούρκος πρωθυπουργός, προσθέτοντας παράλληλα ότι "η επίθεση είχε ως στόχο την ενότητα, την αλληλεγγύη και την αδελφοσύνη μας".

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης