Τελευταία Νέα
Διεθνή

Voya Investment: Οι πολιτικές Trump δεν πρέπει να ανησυχούν τους επενδυτές

Voya Investment: Οι πολιτικές Trump δεν πρέπει να ανησυχούν τους επενδυτές
«Τα θεμελιώδη στοιχεία είναι θετικά αυτήν την περίοδο»
Ψύχραιμη για τις βραχυπρόθεσμες επιδόσεις των δεικτών της Wall Street εμφανίζεται η Barbara Reinhard, αναλύτρια της Voya Investment Management, βρισκόμενη έτσι σε αντίθετο κλίμα με την αβεβαιότητα που έχει κυριαρχήσει στις τάξεις των επενδυτών τις τελευταίες ημέρες, μετά και τα αμφιλεγόμενα εκτελεστικά διατάγματα του Donald Trump.
Η κ. Reinhard, αφού παραδέχθηκε πως λόγω των δυσκολιών και των αντιδράσεων η αντικατάσταση του δημόσιου προγράμματος Υγείας «Obamacare», οι περικοπές φόρων και οι επενδύσεις σε υποδομές που έχει υποσχεθεί ο Ρεπουμπλικάνος ίσως να μην γίνουν πραγματικότητα πριν τις αρχές του 2018, τόνισε πως οι επενδυτές δεν πρέπει να είναι διστακτικοί ως προς την αγορά μετοχών.
«Τα θεμελιώδη στοιχεία είναι θετικά αυτήν την περίοδο.
Η βασική δύναμη που προσφέρουν τα κέρδη των εταιρειών το δ' 3μηνο του 2016 είναι πολύ καλύτερη κι από τις προβλέψεις των αναλυτών», σχολίασε χαρακτηριστικά μιλώντας στο CNBC, σημειώνοντας ότι υπήρξε αισθητή βελτίωση σε πολλούς επιχειρηματικούς τομείς.
Επίσης, η κα Reinhard υπογράμμισε πως η ραγδαία ενίσχυση του αμερικανικού δολαρίου έχει μετριαστεί, ωθώντας έτσι περαιτέρω τα εταιρικά κέρδη.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης