Τελευταία Νέα
Διεθνή

Κρεμλίνο: Ευελπιστούμε σε άμεση αποκατάσταση των εμπορικών σχέσεων με τις ΗΠΑ

Κρεμλίνο: Ευελπιστούμε σε άμεση αποκατάσταση των εμπορικών σχέσεων με τις ΗΠΑ
Ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου, Dmitry Peskov, τόνισε ότι "χάνεται πολύτιμος χρόνος στην επίλυση παγκόσμιων προβλημάτων"
Στο γεγονός ότι οι πρόσφατες πολιτικές αναταράξεις στις ΗΠΑ καθυστερούν την επανέναρξη της βελτίωσης των σχέσεων μεταξύ Ουάσινγκτον και Μόσχας, αναφέρθηκε σήμερα (16/2) το Κρεμλίνο, μέσω του εκπροσώπου του, Dmitry Peskov.
Συγκεκριμένα, ο Peskov εξέφρασε την ελπίδα του ότι "αργά ή γρήγορα η διαδικασία αποκατάστασης των εμπορικών σχέσεων με την Ουάσινγκτον θα συνεχιστεί", εκτιμώντας μάλιστα ότι η βελτίωση των σχέσεων είναι απαραίτητη για την αντιμετώπιση των παγκόσμιων προβλημάτων.
"Χάνουμε χρόνο σε σχέση με την επίλυση των παγκόσμιων προβλημάτων", επεσήμανε ο Peskov, διευκρινίζοντας ότι "υπάρχουν πολλά ζητήμα που ούτε η Ρωσία ούτε οι ΗΠΑ μπορούν να λύσουν μόνες τους".
Κληθείς να σχολιάσει την πρόσφατη παραίτηση του συμβούλου εθνικής ασφάλειας των ΗΠΑ, ο Peskov ανέφερε ότι αποτελεί εσωτερικό ζήτημα της Ουάσινγκτον, αποφεύγοντας να απαντήσει.
Υπενθυμίζουμε ότι ο αμερικανός πρόεδρος Donald Trump έχει εκφράσει επανειλημμένα την πρόθεσή του για σύσφιξη των σχέσεων με τη Ρωσία, ξεκινώντας από το συριακό ζήτημα και την αντιμετώπιση της τρομοκρατίας στην ευρύτερη περιοχή.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης