Τελευταία Νέα
Διεθνή

Putin (Πρόεδρος Ρωσίας): Αναγκαία η συνεργασία μας με τη Δύση για την αντιμετώπιση της τρομοκρατίας

tags :
Putin (Πρόεδρος Ρωσίας): Αναγκαία η συνεργασία μας με τη Δύση για την αντιμετώπιση της τρομοκρατίας
Ο ρώσος πρόεδρος τόνισε ότι η επανέναρξη του διαλόγου μεταξύ των υπηρεσιών ασφαλείας Ρωσίας και Δύσης είναι "προς το συμφέρον όλων"
Στη σημασία της αποκατάστασης της επικοινωνίας μεταξύ των υπηρεσιών ασφαλείας Ρωσίας και ΗΠΑ αναφέρθηκε σήμερα (16/2) ο πρόεδρος της πρώτης, Vladimir Putin, απευθυνόμενος στην Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Ασφάλειας της χώρας.
Συγκεκριμένα, όπως τόνισε ο ρώσος πρόεδρος "είναι προς το συμφέρον όλων να συνεχιστεί ο διάλογός μας με τις υπηρεσίες ασφαλείας των ΗΠΑ και άλλων μελών του NATO" υπογραμμίζοντας παράλληλα την αναγκαιότητα να καθιερωθεί μία συνεργασία στον αντιτρομοκρατικό τομέα.
"Είναι απολύτως σαφές ότι στον τομέα της αντιτρομοκρατίας όλες οι εμπλεκόμενες κυβερνήσεις και διεθνείς ομάδες θα πρέπει να εργαστούν από κοινού", επεσήμανε ο ρώσος πρόεδρος.
Ωστόσο, ο Putin κατήγγειλε παράλληλα ότι το ΝΑΤΟ "μας προκαλεί συνεχώς και προσπαθεί να μασ οδηγήσει σε αντιπαράθεση.
Να σημειώσουμε ότι νωρίτερα, το Κρεμλίνο εξέφρασε την ελπίδα του για άμεσα αποκατάσταση των σχέσεων Μόσχας και Ουάσινγκτον, οι οποίες ωστόσο έχουν καθυστερήσει λόγω των προσφάτων πολιτικών αναταράξεων εντός των ΗΠΑ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης