Τελευταία Νέα
Διεθνή

Cazeneuve (πρωθ. Γαλλίας): Ανεύθυνος ο Fillon για τα περί εμφυλίου πολέμου στις προεκλογικές συγκεντρώσεις

tags :
Cazeneuve (πρωθ. Γαλλίας): Ανεύθυνος ο Fillon για τα περί εμφυλίου πολέμου στις προεκλογικές συγκεντρώσεις
Ορισμένοι υποψήφιοι επιχειρούν να κρύψουν πίσω από αντιπαραθέσεις τη δυσκολία τους να διεξάγουν προεκλογική εκστρατεία είπε ο πρωθυπουργός της Γαλλίας
Στις καταγγελίες του Francois Fillon, ο οποίος έκανε λόγο για «κλίμα σχεδόν εμφυλίου πολέμου» στη Γαλλία ύστερα από τα επεισόδια που υπήρξαν σε προεκλογικές εκστρατείες ενόψει των προεδρικών εκλογών στη Γαλλία απάντησε ο πρωθυπουργός της Γαλλίας, Bernard Cazeneuve.
«Το να χρησιμοποιεί κανείς τον όρο του εμφυλίου πολέμου όταν είναι εξέχων πολιτικό στέλεχος και όταν ξέρει το επίπεδο της κινητοποίησης των δυνάμεων ασφαλείας στη χώρα μας είναι απλούστατα ανεύθυνο.
Κατανοώ ότι ορισμένοι υποψήφιοι επιχειρούν να κρύψουν πίσω από αντιπαραθέσεις τη δυσκολία τους να διεξάγουν προεκλογική εκστρατεία» είπε ο Cazeneuve.
Σημειώνεται ότι ο Fillon, ο οποίος σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις φέρεται να μένει τρίτος πίσω από τη Le Pen και τον Macron στον πρώτο γύρο των προεδρικών εκλογών, κατηγόρησε τη γαλλική κυβέρνηση ότι δεν διασφαλίζει τις συνθήκες για την ειρηνική άσκηση της δημοκρατίας.
«Φέρουν πολύ βαριά ευθύνη καθώς αφήνουν να εξελίσσεται στη χώρα ένα κλίμα σχεδόν εμφυλίου πολέμου από το οποίο επωφελούνται μόνο τα άκρα» είχε αναφέρει ο Fillon, ο οποίος κατηγόρησε την κυβέρνηση για παθητικότητα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης