Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ρωσία: Έκτακτη συνάντηση με το συμβούλιο ασφαλείας της χώρας πραγματοποιεί σήμερα (7/4) ο πρόεδρος Putin

Ρωσία: Έκτακτη συνάντηση με το συμβούλιο ασφαλείας της χώρας πραγματοποιεί σήμερα (7/4) ο πρόεδρος Putin
Στο επίκεντρο της συνάντησης αναμένεται να βρεθεί η επίθεση των ΗΠΑ στην αεροπορική βάση της Συρίας
Την έκτακτη συνάντηση του ρώσου προέδρου Vladimir Putin με το συμβούλιο ασφαλείας της χώρας αργότερα εντός της σημερινής (7/4) ημέρας προανήγγειλε πριν από λίγη ώρα το Κρεμλίνο, προκειμένου να συζητηθεί η πυραυλική επίθεση των ΗΠΑ στην αεροπορική βάση της Συρίας.
Παράλληλα, ο εκρπόσωπος του Κρεμλίνου, Dmitry Peskov, δήλωσε ότι η Ρωσία θα διατηρήσει τους τεχνικούς και στρατιωτικούς διαύλους επικοινωνίας με την Ουάσιγκτον, διευρκινίζοντας ωστόσο ότι δεν πρόκειται να γίνει ανταλλαγή οποιασδήποτε πληροφορίας μέσω αυτών.
"Στον απόηχο των πυραυλικών επιθέσεων, ο κίνδυνος (της σύγκρουσης μεταξύ των αεροσκαφών Ρωσίας και ΗΠΑ) είναι σημαντικά υψηλότερος", υπογραμμίζει ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου.
Επιπλέον, ο Peskov πρόσθεσε ότι η εν λόγω επίθεση αναμένεται να λειτουργήσει προς το συμφέρον του Ισλαμικού Κράτους και άλλων ριζοσπαστικών ομάδων που δραστηριοποιούνται στη χώρα.
Υπενθυμίζουμε ότι νωρίτερα, η Μόσχα ανακοίνωσε την αναστολή της συμφωνίας με τις ΗΠΑ που αφορά τις ασφαλείς πτήσεις στο συριακό έδαφος.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης