Τελευταία Νέα
Διεθνή

Trump: Καμία αθέμιτη συνεργασία της ομάδας μου και της Ρωσίας για τις εκλογές του 2016

tags :
Trump: Καμία αθέμιτη συνεργασία της ομάδας μου και της Ρωσίας για τις εκλογές του 2016
Μια διεξοδική έρευνα θα επιβεβαιώσει αυτό που ήδη ξέρουμε είπε ο πρόεδρος των ΗΠΑ
Την θέση ότι δεν υπήρξε καμία αθέμιτη συνεργασία της ομάδας του και της Ρωσίας κατά την προεκλογική περίοδο πριν τις προεδρικές εκλογές του Νοεμβρίου του 2016 διατύπωσε ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Donald Trump.
«Όπως έχω δηλώσει πολλές φορές, μια διεξοδική έρευνα θα επιβεβαιώσει αυτό που ήδη ξέρουμε, ότι δεν υπάρχει καμία αθέμιτη συνεργασία μεταξύ της καμπάνιας μου και οποιασδήποτε ξένης δύναμης.
Προσβλέπω στην ολοκλήρωση του θέματος αυτού γρήγορα.
Στο μεταξύ, δεν θα σταματήσω ποτέ να μάχομαι για τον λαό και για τα θέματα που έχουν τη μεγαλύτερη σημασία για το μέλλον της χώρας μας» υποστήριξε σε δήλωση του από το Λευκό Οίκο ο Trump.
Σημειώνεται πως χθες το υπουργείο Δικαιοσύνης των ΗΠΑ όρισε τον πρώην διευθυντή του Ομοσπονδιακού Γραφείου Ερευνών (FBI) Robert Mueller ως ειδικό ανακριτή για να διερευνήσει πιθανές σχέσεις μεταξύ της προεκλογικής εκστρατείας του Trump το 2016 και της Ρωσίας, καθώς και πιθανές παρεμβάσεις της Ρωσίας στις αμερικανικές εκλογές.
Η κίνηση αυτή ήρθε ύστερα από μια εβδομάδα έντονων πιέσεων στον Λευκό Οίκο για τις σχέσεις του Trump με τη Ρωσία ιδιαίτερα μετά την απόλυση την περασμένη εβδομάδα του James Comey, διευθυντή του FBI, ο οποίος είχε ξεκινήσει μια ομοσπονδιακή έρευνα για το θέμα.
Οι υπηρεσίες πληροφοριών των ΗΠΑ είπαν νωρίτερα φέτος ότι η Ρωσία επενέβη στις αμερικανικές εκλογές, κατηγορία που καταρρίπτει η Μόσχα ενώ η ομάδα του Trump αρνείται κάθε συνωμοσία με τη Ρωσία.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης