Τελευταία Νέα
Διεθνή

Reuters: Υποβαθμίζουν το θέμα του γαμπρού του Τrump και των μυστικών επαφών του με τη Ρωσία στην κυβέρνηση των ΗΠΑ

Reuters: Υποβαθμίζουν το θέμα του γαμπρού του Τrump και των μυστικών επαφών του με τη Ρωσία στην κυβέρνηση των ΗΠΑ
Και με άλλες χώρες υπάρχουν μυστικές επικοινωνίες, υποστηρίζουν από την αμερικάνικη κυβέρνηση
Ερωτηθείς για τα ρεπορτάζ σύμφωνα με τα οποία ο γαμπρός του Donald Trump, προσπάθησε να δημιουργήσει έναν μυστικό δίαυλο επικοινωνίας με τη Ρωσία πριν τις αμερικάνικες εκλογές, ο Σύμβουλος Εθνικής Ασφάλειας H.R. McMaster είπε ότι όλο αυτό ήταν φυσιολογικό, όπως μεταδίδει το Reuters.
Ο McMaster αρνήθηκε να μιλήσει ειδικά για την περίπτωση του Jared Kushner που υπηρέτησε ως βασικός σύμβουλος του Trump, αλλά όταν ρωτήθηκε αν ανησυχεί που αυτός ή, κάποιος στη κυβέρνηση, προσπάθησε να ανοίξει έναν μυστικό δίαυλο με τη ρώσικη πρεσβεία ή, το Κρεμλίνο, απάντησε αρνητικά.
"Έχουμε τέτοιους δίαυλους επικοινωνίας με αρκετές χώρες, οπότε γενικά μιλώντας αυτοί οι δίαυλοι επικοινωνίας απλά σου επιτρέπουν να επικοινωνήσεις με διακριτικό τρόπο".
"Οπότε δεν σε εκθέτει οποιοδήποτε περιεχόμενο, οποιασδήποτε συζήτησης και δεν ανησυχούμε για αυτό" συμπλήρωσε ο McMaster.
Το Reuters ανέφερε σε πρόσφατο ρεπορτάζ του ότι η πρόταση για έναν τέτοιο δίαυλο επικοινωνίας είχε συζητηθεί ανάμεσα στον προκάτοχο του McΜaster, Mike Flynn και τον Ρώσο πρέσβη, πριν ο Trump αναλάβει τα καθήκοντά του ως πρόεδρος.
Η Washington Post έγραψε την Παρασκευή 26/5 ότι ο Kushner συμμετείχε σε αυτή τη συζήτηση.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης