Τελευταία Νέα
Διεθνή

Η ανάκαμψη του Bitcoin οφείλει ένα μέρος της στην αγορά της Κίνας

tags :
Η ανάκαμψη του Bitcoin οφείλει ένα μέρος της στην αγορά της Κίνας
H ανάκαμψη της κινεζικής αγοράς συναλλαγών Bitcoin αποτελεί θετικό σημάδι ανάπτυξης και ανάκαμψης της παγκόσμιας αγοράς
To Bitcoin έχει επανακτήσει πάνω από τις μισές απώλειες του μετά την πτώση της περασμένης εβδομάδας, ξεπερνώντας τα 2450 δολάρια μετά την είδηση ότι τα τρία μεγαλύτερα ανταλακτήρια Bitcoin της Κίνας επιτρέπουν στους πελάτες να αποσύρουν bitcoins από τους λογαριασμούς τους.
Όπως γράφει η CoinTelegraph, στις 31 Μαΐου 2017, η τοπική κινεζική πηγή ενημέρωσης Bitcoin και cryptocurrency, cnLedger, ανέφερε ότι η OKCoin China επανέλαβε τις προτροπές για αναλήψεις στους εμπόρους
Το OKCoin είναι το μεγαλύτερο κατάστημα Bitcoin στην Κίνα, το οποίο επεξεργάζεται το 31% των συναλλαγών εντός της κινεζικής αγοράς συναλλαγών Bitcoin.
Τον Φεβρουάριο, η OKCoin και η Huobi, τα δύο μεγαλύτερα χρηματιστήρια Bitcoin στην Κίνα, παρατηρήθηκαν από την Λαϊκή Τράπεζα της Κίνας, για τη λειτουργία μιας πλατφόρμας διαπραγμάτευσης, χωρίς τα κατάλληλα συστήματα γνωστοποίησης πελατών (Know Your Customer) και καταπολέμησης του ξεπλύματος χρήματος (Anti Money Laundering).
Η προτροπή της OKCoin ενήργησε ως καταλύτης για την αυξημένη ζήτηση Bitcoin από τους τοπικούς επενδυτές.
Επί του παρόντος το Bitcoin διαπραγματεύεται στην Κίνα με ένα υψηλό επιτόκιο, το οποίο η παγκόσμια αγορά δεν έχει δει από πέρυσι.
Σε σύγκριση με τη Νότια Κορέα, η οποία επιδεικνύει μια πριμοδότηση 400 δολαρίων, το ασφάλιστρο της κινεζικής αγοράς είναι σημαντικά μικρό.
Ωστόσο, η ανάκαμψη της κινεζικής αγοράς συναλλαγών Bitcoin αποτελεί θετικό σημάδι ανάπτυξης και ανάκαμψης της παγκόσμιας αγοράς.
Λόγω της εκτεταμένης κάλυψης των μέσων μαζικής ενημέρωσης του Bitcoin ως ψηφιακού χρυσού στην Κίνα, η ζήτηση Bitcoin εντός της χώρας και μεταξύ των τοπικών εμπόρων έχει ήδη αυξηθεί.
Όπως καταλήγει η CoinTelegraph, η επανέναρξη των αναλήψεων από την OKCoin θα ενισχύσει περαιτέρω την ανάπτυξη της αγοράς Bitcoin στην Κίνα και όταν η Λαϊκή Τράπεζα της Κίνας ολοκληρώσει το τελικό ρυθμιστικό πλαίσιο για το Bitcoin μέσα στον Ιούνιο, η κινεζική αγορά θα σταθεροποιηθεί με αποτέλεσμα η τιμή Bitcoin πιθανότατα να αυξηθεί ακόμα περισσότερο.



www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης