Τελευταία Νέα
Διεθνή

Putin: Αμερικανοί χάκερς θα μπορούσαν να ενοχοποιήσουν τη Ρωσία για τις κυβερνοεπιθέσεις το 2016

tags :
Putin: Αμερικανοί χάκερς θα μπορούσαν να ενοχοποιήσουν τη Ρωσία για τις κυβερνοεπιθέσεις το 2016
Ο Ρώσος πρόεδρος  αναφέρει ότι για πολιτικούς λόγους χάκερς από τις ΗΠΑ ίσως να τοποθέτησαν στοιχεία ώστε να φανεί ότι η Μόσχα ευθύνεται για τις κυβερνονεπιθέσεις
Με τη χρήση και τοποθέτηση ψευδών στοιχείων Αμερικανοί χάκερς θα μπορούσαν να ενοχοποιήσουν τη Ρωσία για επέμβασή της στις προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ το 2016, τόνισε ο Vladimir Putin στη διάρκεια συνέντευξής του στο NBC News.
Ο Ρώσος πρόεδρος  αναφέρει ότι για πολιτικούς λόγους χάκερς από τις ΗΠΑ ίσως να τοποθέτησαν στοιχεία ώστε να φανεί ότι η Μόσχα ευθύνεται για τις κυβερνονεπιθέσεις στη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας.
«Οι χάκερς μπορεί να είναι παντού. Μπορεί να είναι στη Ρωσία, την Ασία, ακόμη και στην Αμερική, τη Λατινική Αμερική», είπε ο Ρώσος πρόεδρος.
«Παρεμπιπτόντως μπορεί να υπάρχουν χάκερς και στις ΗΠΑ, οι οποίοι πολύ έντεχνα και επαγγελματικά έριξαν την ευθύνη στη Μόσχα», πρόσθεσε.
«Μπορείτε να φανταστείτε κάτι τέτοιο;
Εν μέσω μιας πολιτικής μάχης.
Με βάσει κάποιους υπολογισμούς ήταν βολικό για εκείνους να διαρρεύσουν τις πληροφορίες αυτές, οπότε τις διέρρευσαν, κατηγορώντας τη Ρωσία. Θα μπορούσατε να φανταστείτε κάτι τέτοιο;
Εγώ μπορώ», τόνισε ο Putin.  

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης