Τελευταία Νέα
Διεθνή

Μεγάλες διαδηλώσεις κατά του Trump στις ΗΠΑ για τη «ρωσική εμπλοκή» στις αμερικανικές εκλογές

Μεγάλες διαδηλώσεις κατά του Trump στις ΗΠΑ για τη «ρωσική εμπλοκή» στις αμερικανικές εκλογές
Βασικό σύνθημα των διαδηλωτών ήταν η σύσταση μιας ανεξάρτητης επιτροπής που θα ερευνήσει την ενδεχόμενη συμπαιγνία Ρώσων αξιωματούχων με το περιβάλλον του Trump
Μεγάλες κινητοποιήσεις με μαζική συμμετοχή πραγματοποιήθηκαν σήμερα (3/6/2017) σε πολλές πόλεις των ΗΠΑ εναντίον του Αμερικανού προέδρου Donald Trump.
Χιλιάδες διαδηλωτές βγήκαν στους δρόμους απαιτώντας να μάθουν την «αλήθεια» στην υπόθεση της φερόμενης εμπλοκής της Ρωσίας στην προεκλογική εκστρατεία για τις προεδρικές εκλογές του 2016.
Δεκάδες οργανώσεις της κοινωνίας των πολιτών απηύθυναν κάλεσμα για μια μεγάλη «πορεία για την αλήθεια», σε περισσότερες από 150 πόλεις της χώρας.
Βασικό σύνθημα των διαδηλωτών ήταν η σύσταση μιας ανεξάρτητης επιτροπής που θα ερευνήσει την ενδεχόμενη συμπαιγνία Ρώσων αξιωματούχων με το περιβάλλον του Trump.
Η μεγαλύτερη διαδήλωση έγινε στη Νέα Υόρκη με τη συμμετοχή περίπου 3.000 ανθρώπων, επικριτών του Αμερικανού προέδρου, οι οποίοι συγκεντρώθηκαν φωνάζοντας συνθήματα κατά του Αμερικανού προέδρου, σύμφωνα με το Γαλλικό Πρακτορείο. 
Πολλοί από τους διαδηλωτές κρατούσαν πλακάτ όπου αναγραφόταν η φράση «Make our planet great again», το σύνθημα του προέδρου της Γαλλίας Emmanuel Macron, μετά την απόσυρση  των ΗΠΑ από την συμφωνία του Παρισιού για το κλίμα, την οποία ανακοίνωσε την Πέμπτη (1/6/2017) ο Trump.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης