Τελευταία Νέα
Διεθνή

Με την ενίσχυση των υποδομών και τις θέσεις εργασίας θα επιδιώξει ο Trump να αλλάξει την πολιτική ατζέντα

tags :
Με την ενίσχυση των υποδομών και τις θέσεις εργασίας θα επιδιώξει ο Trump να αλλάξει την πολιτική ατζέντα
Ο Trump θα διακηρύξει την υλοποίηση του έργου της αναμόρφωσης των «γερασμένων» αεροδρομίων, δρόμων και σιδηροδρόμων των ΗΠΑ, όπως αναφέρει το Reuters
Με την τόνωση των υποδομών θα επιχειρήσει ο Αμερικανός πρόεδρος Donald Trump να αλλάξει την πολιτική ατζέντα τις επόμενες ημέρες του Ιουνίου 2017, καθώς βάλλεται για την αποχώρηση των ΗΠΑ από τη Συμφωνία για το Κλίμα αλλά και για τις ρωσική εμπλοκή στις εκλογές του 2016.
Ο Trump θα διακηρύξει την υλοποίηση του έργου της αναμόρφωσης των «γερασμένων» αεροδρομίων, δρόμων και σιδηροδρόμων των ΗΠΑ, όπως αναφέρει το Reuters, προσβλέποντας στη στήριξη των οπαδών του και να αποσπάσει την προσοχή του κοινού από τις πολιτικές ίντριγκες στην Ουάσινγκτον.
Η ώθηση στις υποδομές - η οποία θα περιλαμβάνει ένα ταξίδι στο Σινσινάτι του Οχάιο - έρχεται καθώς ο Λευκός Οίκος επιδιώκει να επικεντρώσει την προσοχή του στις βασικές υποσχέσεις του Trump για την τόνωση των θέσεων εργασίας και της οικονομίας.
Αυτές οι δεσμεύσεις έχουν εκλείψει από το πολιτικό σκηνικό\, λόγω της φερόμενης  ως  εμπλοκής της Ρωσίας στις εκλογές του 2016 στις ΗΠΑ.
Η υπόθεση αυτή φτάνει στο αποκορύφωμά την Πέμπτη 8 Ιουνίου 2017 όταν ο πρώην διευθυντής του FBI James Comey, ο οποίος ήταν ο επικεφαλής της έρευνας της Ρωσίας μέχρι να τον απολύσει, θα καταθέσει ενώπιον μιας επιτροπής της Γερουσίας των ΗΠΑ.  

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης