Τελευταία Νέα
Διεθνή

Γερμανία: Πυροβολισμοί σε σταθμό τρένου στο Μόναχο - Τουλάχιστον 4 τραυματίες

Γερμανία: Πυροβολισμοί σε σταθμό τρένου στο Μόναχο - Τουλάχιστον 4 τραυματίες
Σύμφωνα με τις αστυναμικές αρχές, κατά πάσα πιθανότητα πρόκειται  για κάποιο μεμονωμένο περιστατικό το οποίο δε σχετίζεται με τρομοκρατική ενέργεια
(upd) Τουλάχιστον τέσσερις τραυματίες είναι ο μέχρι στιγμής απολογισμός του σοβαρού περιστατικού που έλαβε χώρα σήμερα (13/6) το πρωί σε σταθμό τρένου στο Μόναχο της Γερμανίας, όπου υπήρξε ανταλλαγή πυροβολισμών.
Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα, ο δράστης αποπειράθηκε να αρπάξει το όπλο της αστυνομικού, με τις αρχές ωστόσο να μην έχουν επιβεβαιώσει ακόμα τη σχετική είδηση.
Κατά τη διάρκεια των πυροβολισμών τραυματίστηκαν δύο πολίτες, οι οποίοι ωστόσο νοσηλεύονται εκτός κινδύνου, ενώ τραύματα φέρει και ο δράστης, ο οποίος έχει συλληφθεί από τις αρχές.

Νωρίτερα, το bankingnews.gr μετέδιδε:
Συναγερμός έχει σημάνει εδώ και λίγη ώρα σε σταθμό τρένου στο Μόναχο της Γερμανίας, καθώς όπως αναφέρουν οι αστυνομικές αρχές, σημειώθηκαν πυρβολισμοί, οι οποίοι είχαν ως αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό μίας αστυνομικού.
Συγκεκριμένα, όπως ανέφερε ο εκρπόσωπος της αστυνομίας του Μονάχου, Michael Riehlein, το περιστατικό έλαβε χώρα κατά τη διάρκεια ελέγχου που πραγματοποιούσαν οι αρχές στον εν λόγω σταθμό, ενώ οι αρχές έχουν ήδη προχωρήσει στη σύλλψη ενός υπόπτου.
Οι αρχές έχουν ήδη αποκλείσει την περιοχή, διεξάγοντας έρευνες για το περιστατικό, με τον Riehlein να τονίζει ότι δε συντρέχει κάποιος περαιτέρω κίνδυνος για το ευρύτερο κοινό.
Παράλληλα, έσπευσε να διευρκινήσει ότι, κατά πάσα πιθανότητα, πρόκειται για κάποιο μεμονωμένο περιστατικό το οποίο δε σχετίζεται με τρομοκρατική ενέργεια.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης