Τελευταία Νέα
Διεθνή

Guardian: Όχι σε ένα σκληρό Brexit λένε προσωπικότητες των γραμμάτων, της επιστήμης και του πολιτισμού

Guardian: Όχι σε ένα σκληρό Brexit λένε προσωπικότητες των γραμμάτων, της επιστήμης και του πολιτισμού
Οι βρετανοί ζητούν από τον διαπραγματευτή David Davis, να εντάξει στην ομάδα του νέους ανθρώπους οι οποίοι θα χειριστούν διαφορετικά το Brexit
Άνθρωποι των γραμμάτων και των τεχνών στη Βρετανία ένωσαν τις φωνές του ζητώντας από την κυβέρνηση της Theresa May, να μην προχωρήσει σε ένα σκληρό Brexit με την ΕΕ γιατί θα προκαλέσει μεγαλύτερες απώλειες στη Βρετανία απ' ότι στην ΕΕ.
Όπως αναφέρει ο Guardian, ομάδες κατά του Brexit συνέστησαν έγγραφο στο οποίο ζητούν από τον βρετανό διαπραγματευτεί David Davis, να εντάξει στην ομάδα του με την οποία διαπραγματεύεται στις Βρυξέλλες και νέους ανθρώπους γιατί «μόνο οι νέοι και από τις δύο πλευρές θα καταλήξουν σε μια θετική αλλαγή».
Το έγγραφο πρόκειται να δημοσιευτεί τις επόμενες ημέρες υπό την αιγίδα του Βρετανικού Συμβουλίου, το οποίο είναι μέρος του βρετανικού υπουργείου Εξωτερικών.
Στόχος αυτής της κινητοποίησησης είναι να δοθεί έμφαση στην πολιτιστική Ενωση της Βρετανίας με τις άλλες χώρες της ΕΕ και μετά την αποχώρησής της από την ΕΕ.
Το Βρετανικό Συμβούλιο για να καταλήξει σε αυτό το έγγραφο πραγματοποίησε 3 μεγάλες συνεντεύξεις για το Brexit, στο Βερολίνο, την Μαδρίτη και το Λονδίνο όπου συμμετείχαν πάνω από 500 προσωπικότητες από το χώρο των πανεπιστημίων, της επιστήμης και του πολιτισμού από 32 χώρες της Ευρώπης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης