Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ron Paul: Η Wall Street θα κατακρημνιστεί -25% στις 1819 μονάδες έως τον Οκτώβριο του 2017

Ron Paul: Η Wall Street θα κατακρημνιστεί -25% στις 1819 μονάδες έως τον Οκτώβριο του 2017
Το πρώην μέλος του Κογκρέσου προβλέπει μια μεγάλη διόρθωση στις μετοχές της Wall Street
Μια οδυνηρή διόρθωση αναμένεται στη Wall Street και ελάχιστα μπορούν να γίνουν για να αποφευχθεί, σύμφωνα με το πρώην μέλος του Κογκρέσου Ron Paul.
Με δηλώσεις του στο CNBC ισχυρίστηκε ότι η οικονομία δεν είναι τόσο ισχυρή όσο πιστεύουν οι περισσότεροι στη Wall Street και η κατάσταση θα μπορούσε να γίνει χειρότερη από τον Οκτώβριο κιόλας.
«Αν οι αγορές μας υποχωρούν κατά 25% και ο χρυσός ενισχύεται κατά 50% δεν θα ήταν μεγάλο σοκ για μένα», δήλωσε ο Paul.
Σύμφωνα με το σενάριο αυτό ο δείκτης S&P 500 θα υποχωρήσει στις 1.819 μονάδες και η τιμή του χρυσού θα αυξηθεί στα 1.867 δολ.
Παράλληλα, ο Paul κατηγόρησε τη Fed για το γεγονός ότι έχει διατηρήσει τα επιτόκια σε ιστορικά χαμηλά επίπεδα για πολύ καιρό.
Παρ' όλο που η Fed διενεργεί εκστρατεία αύξησης των επιτοκίων έπεται από σχεδόν μία δεκαετία εξαιρετικά ευνοϊκής νομισματικής πολιτικής, ορισμένοι πιστεύουν ότι οι τιμές των assets -και η οικονομία- θα μπορούσαν ακόμα να αντιδράσουν άσχημα.
«Νομίζω ότι είναι μια πολύ επισφαλής αγορά και καλό θα ήταν η Fed να είναι πολύ προσεκτική.
Εφόσον δεν είναι σε θέση να ξέρει τι να κάνει, δεν περιμένω να προκύψει πολύ καλό από ό,τι και να κάνει» δήλωσε ο δήλωσε ο Paul και πρόσθεσε «υπάρχουν τόσες πολλές αποδείξει ότι η διόρθωση είναι σχεδόν απεριόριστη».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης