Τελευταία Νέα
Διεθνή

ΗΠΑ: Ο πρόεδρος Trump δεν σχεδιάζει να επισκεφθεί σύντομα τη Βρετανία

ΗΠΑ: Ο πρόεδρος Trump δεν σχεδιάζει να επισκεφθεί σύντομα τη Βρετανία
Άγνοια για κάποιο σχέδιο του αμερικανού προέδρου να επισκεφθεί τη χώρα, δηλώνει και η βρετανική κυβέρνηση 
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Donald Trump, δεν σχεδιάζει να επισκεφθεί τη Βρετανία στο εγγύς μέλλον, δήλωσε σήμερα (3/7/2017) ένας ανώτερος υπάλληλος της αμερικανικής κυβέρνησης, αλλά πρόσθεσε ότι ο ηγέτης των ΗΠΑ θα μπορούσε πάντα ξαφνικά να αλλάξει γνώμη.
Ο εκπρόσωπος της βρετανίδας πρωθυπουργού, Theresa May, δήλωσε επίσης ότι η κυβέρνηση δεν είναι ενήμερη για κάποιο σχέδιο του Trump να επισκεφθεί τη Βρετανία τις επόμενες εβδομάδες.
Τα βρετανικά μέσα μαζικής ενημέρωσης είχαν αναφέρει ότι κυβερνητικές πηγές είχαν προειδοποιηθεί ότι ο Trump μπορεί να επισκεφθεί το θέρετρο γκολφ του στη Σκωτία μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες, με μια σύντομη ειδοποίηση.
Ο Trump πρόκειται να επισκεφθεί την Ευρώπη για τη Σύνοδο Κορυφής των G20 αυτή την εβδομάδα και να συμμετάσχει στις εορταστικές εκδηλώσεις για την Ημέρα της Βαστίλης στη Γαλλία.
«Δεν γνωρίζω κανένα σχέδιο για την επίσκεψη του προέδρου στο Ηνωμένο Βασίλειο τις επόμενες εβδομάδες», δήλωσε ο εκπρόσωπος της May στους δημοσιογράφους.
Ο ίδιος δήλωσε ότι μια πρόσκληση προς τον Trump να έρθει στη Βρετανία σε μια κρατική επίσκεψη είχε γίνει αποδεκτή και λεπτομέρειες θα καθοριστούν εν ευθέτω χρόνω.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης