Τελευταία Νέα
Διεθνή

Trump: Παγκόσμια απειλή η Βόρεια Κορέα - Θα υπάρξουν συνέπειες

tags :
Trump: Παγκόσμια απειλή η Βόρεια Κορέα - Θα υπάρξουν συνέπειες
Το θεμελιώδες ερώτημα των ημερών μας είναι αν η Δύση έχει τη θέληση να επιβιώσει, ανέφερε χαρακτηριστικά ο πλανητάρχης
Η Βόρεια Κορέα συνιστά μια παγκόσμια απειλή και θα υπάρξουν συνέπειες για την κακή της συμπεριφορά, προειδοποίησε ο πρόεδρος των ΗΠΑ,  Donald Trump.
Το θεμελιώδες ερώτημα των ημερών μας είναι αν η Δύση έχει τη θέληση να επιβιώσει, ανέφερε χαρακτηριστικά ο πλανητάρχης.

Ο Αμερικανός Πρόεδρος βρίσκεται στη Βαρσοβία, πρώτο σταθμό της περιοδείας του εν όψει της Συνόδου των G20 στο Αμβούργο το διήμερο 7-8 Ιουλίου.
Στο Αμβούργο ο πρόεδρος των ΗΠΑ θα συναντηθεί για πρώτη φορά με τον Ρώσο ομόλογό του, Vladimir Putin.
Αναφερόμενος στην Πολωνία ως παράδειγμα μιας χώρας έτοιμης να υπερασπιστεί τον πολιτισμό, ο Trump προειδοποίησε κατά των απειλών «της τρομοκρατίας και του εξτρεμισμού».
«Διότι, όπως μας υπενθυμίζει η εμπειρία της Πολωνίας, η άμυνα της Δύσης τελικά εναπόκειται όχι μόνο στα μέσα, αλλά επίσης και στη θέληση των κατοίκων της να υπερισχύσουν», τόνισε ο πρόεδρος των ΗΠΑ.
Ο Αμερικανός πρόεδρος κατήγγειλε «την κυβερνητική γραφειοκρατία που εξαντλεί τη ζωτικότητα και τον πλούτο των ανθρώπων».
 «Η ιστορία της Πολωνίας είναι η ιστορία ενός λαού που ποτέ δεν εγκατέλειψε την ελπίδα, που ποτέ δεν καταβλήθηκε, που ποτέ δεν ξέχασε ποιος είναι», τόνισε.
«Πρέπει να συνεργαστούμε για να αντιταχθούμε στις δυνάμεις, είτε προέρχονται από το εσωτερικό είτε από το εξωτερικό, από τα νότια ή τα ανατολικά, που απειλούν να υπονομεύσουν τις αξίες αυτές και να διαρρήξουν τους δεσμούς μας με τον πολιτισμό, την πίστη και την παράδοση που μας κάνουν αυτό που είμαστε», υπογράμμισε ο Trump.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης