Τελευταία Νέα
Διεθνή

Νέο ρεκόρ για το bitcoin στα 3.292 δολ. παρά τη διάσπαση - Ράλι 16% από τις 04/08 - Κεφαλαιοποίηση 50 δισ.

tags :
Νέο ρεκόρ για το bitcoin στα 3.292 δολ. παρά τη διάσπαση - Ράλι 16% από τις 04/08 - Κεφαλαιοποίηση 50 δισ.
Από την Παρασκευή 04/08 το ψηφιακό νόμισμα έχει καταγράψει άλμα 16% στα 3.292,41 δολ.
Σε νέα επίπεδα ρεκόρ ενισχύεται το bitcoin παρά τη διάσπαση του κρυπτονομίσματος, το οποίο διαπραγματεύεται πλέον σε δύο πλατφόρμες.
Από την Παρασκευή 04/08 το ψηφιακό νόμισμα έχει καταγράψει άλμα 16% στα 3.292,41 δολ.
Το Σάββατο 05/08, η κεφαλαιοποίηση του bitcoin  ξεπέρασε τα 50 δισ. δολάρια για πρώτη φορά, επισημαίνει το MarketWatch.



Σημειώνεται ότι το split του Bitcoin τελικά έγινε πραγματικότητα, καθώς οι developers (προγραμματιστές) και οι miners (διαπραγματευτές) δεν μπόρεσαν να βρουν μία ενιαία λύση, για να αποφευχθεί το split.
Ως εκ τούτου, το ψηφιακό νόμισμα έχει χωριστεί σε δύο πλατφόρμες: το bitcoin (BTC) και το bitcoin cash (BCC).
Οι υποστηρικτές του νεοσύστατου (BCC) πιστεύουν ότι το νόμισμα θα «δώσει νέα πνοή» στο bitcoin, δίνοντας λύση κυρίως στην ταχύτητα των συναλλαγών, καθώς πλέον λόγω του όγκου τους, είχε καταστήσει τις συναλλαγές πολύ αργές.
Από τη μία πλευρά αυτού του εμφυλίου πολέμου, υπάρχουν οι προγραμματιστές που τάσσονται υπέρ των μικρότερων μπλοκ αποκρυπτογράφησης bitcoin.
Από την άλλη πλευρά, είναι οι ανθρακωρύχοι που θέλουν να αυξήσουν το μέγεθος των μπλοκ αποκρυπτογράφησης για να κάνουν το δίκτυο γρηγορότερο.
Μέχρι την περασμένη εβδομάδα, η λύση που είναι γνωστή ως Segwit2x, ήταν η επικρατέστερη για να γίνει το πρότυπο της τεχνολογίας blockchain.
Η αξία του Bitcoin περί τις 18:30 μ.μ την 1η Αυγούστου 2017, ανέρχεται στα 2,715 δολάρια, ενώ τις επόμενες ημέρες θα γίνει γνωστό πως θα κινηθεί η τιμή στα δύο πλέον ψηφιακά νομίσματα.
Όσον αφορά τις εταιρείες διαπραγμάτευσης, ορισμένες έχουν ειδοποιήσει τους πελάτες τους, πως δεν θα υιοθετήσουν το καινούργιο νόμισμα bitcoin cash.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης