Τελευταία Νέα
Διεθνή

Guardian: Παραιτήθηκε από το Λευκό Οίκο και ο σύμβουλος εθνικής ασφαλείας του Trump

Guardian: Παραιτήθηκε από το Λευκό Οίκο και ο σύμβουλος εθνικής ασφαλείας του Trump
Ο Gorka, που έχει γεννηθεί στο Λονδίνο από Ούγγρους γονείς φέρεται να έχει στενές σχέσεις με ακροδεξιές οργανώσεις στην Ουγγαρία 
Συνεχίζονται οι αποχωρήσεις από το Λευκό Οίκο καθώς και ο Sebastian Gorka, σύμβουλος του προέδρου Trump σε θέματα εθνικής ασφαλείας παραιτήθηκε αιφνιδιαστικά από την κυβέρνηση του αμερικανού προέδρου.
Ο Gorka, που σύμφωνα με τον βρετανικό Guardian αποτελεί μια από τις πιο αμφιλεγόμενες προσωπικότητες σε σχέση με τι απόψεις του περί της εξωτερικής πολιτικής των ΗΠΑ και της ασφάλειας της.
Ο ίδιος, σύμφωνα με τα αμερικανικά μέσα, εξέφρασε δυσαρέσκεια για την κατάσταση που επικρατεί στην κυβέρνηση Trump ενώ ο νέος προσωπάρχης του Λευκού Οίκου John Kelly φέρεται να δήλωσε στον αμερικανό πρόεδρο ότι δεν τον χρειάζεται πλέον.
«Ο καλύτερος και πιο αποτελεσματικός τρόπος που μπορώ να σας υποστηρίξω, κ. πρόεδρε, είναι απ’ έξω» φέρεται να έγραψε ο Gorka σε επιστολή του.
Ο Gorka, που έχει γεννηθεί στο Λονδίνο από Ούγγρους γονείς φέρεται να έχει στενές σχέσεις με ακροδεξιές οργανώσεις στην Ουγγαρία αν και ο ίδιος αρνείται κάτι τέτοιο.
Ωστόσο οι ακραίες απόψεις του κατά του Ισλάμ έχουν προκαλέσει αντιδράσεις εντός κι εκτός κ της κυβέρνησης Trump.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης