Τελευταία Νέα
Διεθνή

Εκπρόσωπος Τύπου Erdogan: Λαϊκίστρια και στενόμυαλη η Merkel

Εκπρόσωπος Τύπου Erdogan: Λαϊκίστρια και στενόμυαλη η Merkel
Αφορμή η δήλωση της Merkel για «πάγωμα» των διαδικασιών ένταξης της Τουρκίας στην Ε.Ε.
Οι Γερμανοί πολιτικοί διολισθαίνουν στον… λαϊκισμό, όπως υποστήριξε ο εκπρόσωπος Τύπου του Τούρκου προέδρου, Recep Tayyip Erdogan, μετά και τη δήλωση της Angela Merkel ότι θα ζητήσει να διακοπούν οι διαπραγματεύσεις για ένταξη της Τουρκίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση.
Η Merkel, τόνισε στο τηλεοπτικό debate που είχε την Κυριακή 3/9 με τον βασικό αντίπαλό της, Martin Schulz ότι συζητήσει με τους υπόλοιπους Ευρωπαίους ηγέτες σχετικά με το «πάγωμα» της διαδικασίας ένταξης της Τουρκίας στην Ε.Ε.
«Δεν είναι σύμπτωση ότι ο πρόεδρός μας, Erdogan, αποτέλεσε βασικό θέμα του debate», υποστήριξε ο Ibrahim Kalin, μέσω Twitter, ο οποίος υποστήριξε ότι οι Γερμανοί πολιτικοί «διολισθαίνουν στον λαϊκισμό».
«Οι γερμανικές και ευρωπαϊκές επιθέσεις ενάντια στην Τουρκία και τον Erdogan, αγνοώντας σημαντικά και επείγοντα προβλήματα, αντικατοπτρίζει τους στενούς ορίζοντες που έχουν. Ευελπιστούμε ότι η προβληματική ατμόσφαιρα που κατέστησε θύμα αυτής της στενομυαλιάς της σχέσης Τουρκίας-Γερμανίας θα λάβει τέλος», προσέθεσε ο εκπρόσωπος του Τούρκου προέδρου.
 
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης