Τελευταία Νέα
Διεθνή

Πωλούνται πολυτελή διαμερίσματα έναντι 50 bitcoin στο Ντουμπάι

tags :
Πωλούνται πολυτελή διαμερίσματα έναντι 50 bitcoin στο Ντουμπάι
Οι αγοραστές μπορούν επίσης να πληρώνουν με bitcoin για τον εσωτερικό σχεδιασμό του διαμερίσματός τους
Η κατασκευαστική εταιρία του Aston Plaza και Residences στο Ντουμπάι πουλάει 30 κατοικίες και διαμερίσματα έναντι 50 bitcoin (242.000 δολάρια), αν και οι τιμές μπορεί να ποικίλουν επειδή είναι συνδεδεμένες με το δολάριο.
Όπως αναφέρει το CNN, μόλις ένας αγοραστής αποφασίσει να προχωρήσει με την αγορά, η τιμή bitcoin "κλειδώνει" και είναι σταθερή για 15 λεπτά.
Η Michelle Mone εκπρόσωπος της κατασκευαστικής εταιρίας, δήλωσε ότι περισσότερα διαμερίσματα θα προσφερθούν τον Οκτώβριο του 2017 για άτομα που ενδιαφέρονται να κάνουν την αγορά με bitcoin.
"Θέλουμε να δώσουμε μια ευκαιρία στον κόσμο των κρυπτονομισμάτων", είπε στο CNNMoney.
"Είναι ένας καλός τρόπος για τους χρήστες bitcoin να εκμεταλλευτούν την άνοδο του bitcoin και να επενδύσουν στην αγορά ακινήτων".
Το  Aston Plaza και Residences που κατασκευάζεται στο Επιστημονικό Πάρκο του Ντουμπάι αποτελείται από δύο πύργους, ένα συγκρότημα κολύμβησης, έναν υπαίθριο κινηματογράφο και ένα εμπορικό κέντρο.
Οι αγοραστές μπορούν επίσης να πληρώνουν με bitcoin για τον εσωτερικό σχεδιασμό του διαμερίσματός τους.
Ένα bitcoin αξίζει τώρα λίγο παραπάνω από 4.600 δολάρια.
Ωστόσο, η Mone δήλωσε ότι η κατασκευαστική εταιρία του έργου δεν πρόκειται να κρατήσει κανένα bitcoin μετά την ολοκήρωση των πωλήσεων.
"Δεν είμαστε στην αγορά συναλλάγματος, είμαστε στην αγορά real estate, οπότε μόλις κάποιος αγοράσει με bitcoin, αμέσως το μετατρέπουμε σε δολάρια", είπε.
Το BitPay, το οποίο παρέχει υπηρεσίες πληρωμών bitcoin, θα επεξεργαστεί τις συναλλαγές.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης