Τελευταία Νέα
Διεθνή

ΗΠΑ: Κατά 135.000 αυξήθηκαν οι νέες θέσεις εργασίας στον ιδιωτικό τομέα τον Σεπτέμβριο 2017

tags :
ΗΠΑ: Κατά 135.000 αυξήθηκαν οι νέες θέσεις εργασίας στον ιδιωτικό τομέα τον Σεπτέμβριο 2017
Τα αποτελέσματα αποδείχθηκαν ελαφρώς ασθενέστερα σε σύγκριση με τις εκτιμήσεις των αναλυτών
Επιβράδυνση κατέγραψε ο ρυθμός αύξησης στις νέες θέσεις εργασίας του αμερικανικού ιδιωτικού τομέα τον Σεπτέμβριο του 2017, σύμφωνα με τα σημερινά (4/10) στοιχεία της ADP, δεχόμενος πιέσεις από τους τυφώνες Harvey και Irma τον περασμένο μήνα.
Ειδικότερα, οι εταιρείες του ιδιωτικού τομέα πρόσθεσαν 135 χιλ. νέες θέσεις εργασίας, με τα αποτελέσματα να είναι ελαφρώς ασθενέστερα σε σύγκριση με τις εκτιμήσεις των αναλυτών, στις 140 χιλ. νέες θέσεις.
Παράλληλα, η ADP αναθεώρησε επί τα χείρω τα στοιχεία της για τον Αύγουστο του 2017, με τις νέες θέσεις εργασίας να διαμορφώνονται στις 228 χιλ. έναντι 237 χιλ. των αρχικών εκτιμήσεων.
Όπως ήταν αναμενόμενο, ο τομέας που δέχθηκε το μεγαλύτερο πλήγμα ήταν αυτός των μικρών επιχειρήσεων, την ίδια στιγμή που οι μεσαίες και μεγάλες επιχειρήσεις κατέγραψαν άνοδο σε σύγκριση με τον προηγούμενο μήνα.
Σε ότι αφορά τα επίσημα στοιχεία της κυβέρνησης για τις θέσεις εγασίας του Σεπτεμβρίου, η ADP εκτιμά ότι η αύξηση των νέων θέσεων εργασίας θα ανέλθει στις 75 χιλ. έναντι 156 χιλ. τον Αύγουστο.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης