Τελευταία Νέα
Διεθνή

Washington Post: Ο Trump επιβεβαίωσε τη δέσμευση των ΗΠΑ για στήριξη της ανάκαμψης στην Ελλάδα

Washington Post: Ο Trump επιβεβαίωσε τη δέσμευση των ΗΠΑ για στήριξη της ανάκαμψης στην Ελλάδα
Ο αμερικανικός λαός στέκεται δίπλα στον ελληνικό λαό, καθώς ανακάμπτει από την οικονομική κρίση, που έπληξε πρόσφατα το έθνος τους
H  Washington Post σε δημοσίευμά της για τη συνάντηση Trump - Τσίπρα αναφέρει ότι τη δέσμευση των Ηνωμένων Πολιτειών για στήριξη της οικονομικής ανάκαμψης στην Ελλάδα επιβεβαίωσε ο πρόεδρος D. Trump στο Λευκό Οίκο χθες (17/10).
Συναντώντας τον πρωθυπουργό Αλ. Τσίπρα, ο Trump δήλωσε ότι η Ελλάδα είχε «περάσει πολλά» κατά τη διάρκεια της παρατεταμένης περιόδου της οικονομικής κρίσης, αλλά υποσχέθηκε ότι οι ΗΠΑ θα παραμείνουν σταθερά στο πλευρό της, καθώς η χώρα εφαρμόζει πρόγραμμα ελάφρυνσης του χρέους της.
«Ο αμερικανικός λαός στέκεται δίπλα στον ελληνικό λαό, καθώς ανακάμπτει από την οικονομική κρίση, που έπληξε πρόσφατα το έθνος τους», δήλωσε ο D. Trump μαζί τον Αλ. Τσίπρα στο Rose Garden.
Και πρόσθεσε: «Μια ισχυρή και ακμάζουσα Ελλάδα προσφέρει τεράστια ευκαιρία για το αμερικανικό εμπόριο, τις επενδύσεις και τη δημιουργία θέσεων εργασίας», έγραψε η έγκριτη αμερικανική εφημερίδα.




www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης