Τελευταία Νέα
Διεθνή

Υποχωρεί το πετρέλαιο ενόψει στοιχείων για τα αποθέματα αργού στις ΗΠΑ - στα 52,16 δολ. το αργό

Υποχωρεί το πετρέλαιο ενόψει στοιχείων για τα αποθέματα αργού στις ΗΠΑ - στα 52,16 δολ. το αργό
Το Brent υποχωρεί κατά -0,14% με την τιμή του να διαμορφώνεται στα 52,16 δολ. ανά βαρέλι
Πτωτικά κινείται κατά τη διάρκεια της σημερινής (25/10) ημέρας το πετρέλαιο, καθώς οι επενδυτές αναμένουν τα επίσημα στοιχεία των ΗΠΑ για τα αποθέματα αργού πετρελαίου στη χώρα την περασμένη εβδομάδα.
Ειδικότερα, περί τις 4:24 μ.μ. το Brent υποχωρεί κατά -0,14% με την τιμή του να διαμορφώνεται στα 58,25 δολ. ανά βαρέλι, την ίδια στιγμή που το αργό καταγράφει πτώση της τάξεως του -0,59% στα 52,16 δολ. ανά βαρέλι.
Παρά το γεγονός ότι το πετρέλαιο παραμένει κοντά σε υψηλά τεσσάρων εβδομάδων, η ενδεχόμενη άνοδος των αποθεμάτων αργού στις ΗΠΑ φαίνεται να θέτει ορισμένους περιορισμούς στις τιμές του πετρελαίου.
Σύμφωνα με τα προκαταρκτικά στοιχεία του Αμερικανικού Ινστιτούτου Πετρελαίου, τα αποθέματα αργού στις ΗΠΑ αυξήθηκαν κατά 519 χιλ. βαρέλια την περασμένη εβδομάδα, την ίδια στιγμή που οι αναλυτές ανέμεναν νέα πτώση των αποθεμάτων για τέταρτη συνεχόμενη εβδομάδα.
Εφόσον τα προκαταρκτικά στοιχεία του API επιβεβαιωθούν αργότερα εντός της ημέρας, ο μαύρος χρυσός αναμένεται να δεχθεί περαιτέρω πιέσεις.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης