Τελευταία Νέα
Διεθνή

Κοντά στα χαμηλά 3 εβδομάδων παραμένει ο χρυσός - Στο +0,28% και τα 1.272 δολ. ανά ουγγιά

tags :
Κοντά στα χαμηλά 3 εβδομάδων παραμένει ο χρυσός - Στο +0,28% και τα 1.272 δολ. ανά ουγγιά
Οι επενδυτές αναμένουν κατά το τέλος της εβδομάδας τα στοιχεία για τις θέσεις εργασίας των ΗΠΑ που αφορούν τον Οκτώβριο
Υπό πιέσεις παραμένει ο χρυσός, παρά την ανοδική πορεία που καταγράφει σήμερα (30/10) παραμένοντας σε αρκετά κοντινή απόσταση από τα χαμηλά 3 εβδομάδων στα οποία βρέθηκε την περασμένη εβδομάδα.
Ειδικότερα, περί τις 12:48 μ.μ. το πολύτιμο μέταλλο ενισχύεται κατά +0,28% με την τιμή του να διαμορφώνεται στα 1.272 δολ. ανά ουγγιά, δεχόμενο ώθηση κυρίως από την οριακή πτώση της τάξεως του -0,07% που καταγράφει το αμερικανικό δολάριο έναντι του γεν Ιαπωνίας.
Η αγορά αναμένει εντός της εβδομάδας αρκετά οικονομικά στοιχεία κυρίως από τις ΗΠΑ, τα οποία αφορούν το προσωπικό εισόδημα και τις καταναλωτικές δαπάνες για τον Σεπτέμβριο.
Παράλληλα, οι επενδυτές θα έχουν στραμμένο το βλέμμα τους στη συνεδρίαση της Federal Reserve η οποία ξεκινάει αύριο Τρίτη (31/10), προκειμένου να λάβουν περισσότερες ενδείξεις οι οποίες αφορούν τη νομισματική πολιτική της τράπεζας.
Ωστόσο, καθοριστικό ρόλο για την πορεία του πολύτιμου μετάλλου αναμένεται να διαδραματίσουν τα στοιχεία για τις θέσεις εργασίας των ΗΠΑ που αφορούν τον Οκτώβριο, όπου εφόσον τα αποτελέσματα θεωρηθούν ικανοποιητικά, ο χρυσός αναμένεται να δεχτεί νέες πιέσεις.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης