Τελευταία Νέα
Διεθνή

Οριακές μεταβολές για τον χρυσό παρά την πτώση του δολαρίου - Παραμένει σε υψηλά 3 εβδομάδων

tags :
Οριακές μεταβολές για τον χρυσό παρά την πτώση του δολαρίου - Παραμένει σε υψηλά 3 εβδομάδων
Το πολύτιμο μέταλλο κατάφερε να διατηρήσει τα κέρδη της τρέχουσας εβδομάδας
Οριακές μεταβολές παρουσιάζει σήμερα Παρασκευή (10/11) ο χρυσός, παρά την πτώση που έχει σημειωθεί σε μετοχές και δολάριο λόγω καθυστέρησης για την εφαρμογή των φορολογικών μεταρρυθμίσεων στις ΗΠΑ, με το πολύτιμο μέταλλο ωστόσο να παραμένει σε υψηλά τριών εβδομάδων.
Ειδικότερα, περί τις 3:20 μ.μ. το πολύτιμο μέταλλο υποχωρεί ελαφρώς κατά -0,02% με την τιμή του να διαμορφώνεται στα 1.285,35 δολ. ανά ουγγιά, παραμένοντας αρκετά κοντά στα 1.287,5 δολ. ανά ουγγιά, την υψηλότερη τιμή του από τις 16 Οκτωβρίου.
Παράλληλα, ο χρυσός κατάφερε να διατηρήσει τα κέρδη της τρέχουσας εβδομάδας, εν μέσω διαφόρων γεωπολιτικών αναταράξεων, οι οποίες έχουν αυξήσει την ανησυχία στις τάξεις των επενδυτών.
Στα υπόλοιπα μέταλλα, το παλλάδιο υποχώρησε ελαφρώς από τα υψηλά 16 ετών στα οποία βρέθηκε κατά την τρέχουσα εβδομάδα, και ειδικότερα, στο -0,32% και τα 1.002,85 δολ. ανά ουγγιά.
Σημειώνεται ότι την Τετάρτη (8/11) το παλλάδια άγγιξε τα 1.015,85 δολ. ανά ουγγιά, την υψηλότερη τιμή του από τον Φεβρουάριο του 2001.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης