Τελευταία Νέα
Διεθνή

Σε αρνητικό έδαφος γύρισαν οι δείκτες στη Wall Street - Σε τροχιά για το καλύτερο έτος από το 2013 ο S&P 500

Σε αρνητικό έδαφος γύρισαν οι δείκτες στη Wall Street - Σε τροχιά για το καλύτερο έτος από το 2013 ο S&P 500
Σε αρνητικό έδαφος γύρισαν οι τρεις δείκτες στη Wall Street, αδυνατώντας να διατηρήσουν τα κέρδη που σημείωναν στο άνοιγμα
Σε αρνητικό έδαφος γύρισαν οι τρεις δείκτες στη Wall Street, αδυνατώντας να διατηρήσουν τα κέρδη που σημείωναν στο σημερινό (29/12/2017) άνοιγμα, με τον S&P 500 να παραμένει πάντως σε τροχιά για να καταγράψει το καλύτερο έτος από το 2013.
Περί τις 17:45, ο Dow Jones Industrial average υποχωρούσε κατά 0,15%, στις 24.800,98 μονάδες, ο S&P 500 κατέγραφε απώλειες 0,12% και κινείτο στις 2.684,28 μονάδες, ενώ ο Nasdaq κινείτο κατά 0,22% χαμηλότερα, στις 6.935,09 μονάδες.


Οι όγκοι συναλλαγών στην αμερικανική αγορά είναι χαμηλότεροι από ό,τι συνήθως αυτή την εβδομάδα, καθώς οι επενδυτές προετοιμάζονται για το νέο έτος.
Ελλείψει σημαντικών ανακοινώσεων, οι επενδυτές αναμένεται να επικεντρωθούν σήμερα στις κινήσεις των εμπορευμάτων και του bitcoin, καθώς οι δύο αυτές αγορές σημειώνουν έντονες διακυμάνσεις.
Ο S&P καταγράφει κέρδη 20% από την αρχή του 2017, με την τεχνολογία να αποτελεί τον κλάδο με τις καλύτερες επιδόσεις, σημειώνοντας άνοδο 37%, ενώ η ενέργεια και οι τηλεπικοινωνίες είναι οι μόνοι κλάδοι με απώλειες.
Πιέσεις στη Wall Street ασκούν οι μετοχές της Apple, που υποχωρούν κατά 0,9%.
Αντιμετωπίζοντας αγωγές και την οργή των καταναλωτών μετά την ανακοίνωση ότι επιβράδυνε τα παλαιότερα iPhones με μπαταρίες που επιβάρυναν το λειτουργικό τους, η Apple απολογήθηκε για τον χειρισμό του προβλήματος της μπαταρίας και είπε ότι θα έκανε αρκετές αλλαγές για να «ξανακερδίσει η εταιρεία την εμπιστοσύνη οποιουδήποτε μπορεί να αμφέβαλε για τις προθέσεις της Apple».
Επίσης, πιέσεις ασκεί και η μετοχή της Goldman Sachs, που καταγράφει απώλειες 1,3%, καθώς η επενδυτική τράπεζα προειδοποίησε ότι η φορολογική μεταρρύθμιση θα μειώσει κατά 5 δισ. δολ. περίπου τα κέρδη της κατά το δ’ τρίμηνο του 2017.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης