Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ο Trump θέλει να είναι δίκαιη η έρευνα για την εμπλοκή της Ρωσίας στις εκλογές των ΗΠΑ

Ο Trump θέλει να είναι δίκαιη η έρευνα για την εμπλοκή της Ρωσίας στις εκλογές των ΗΠΑ
Οι δικηγόροι του Trump περίμεναν πως η έρευνα του Mueller θα ολοκληρωθεί γρήγορα πιθανώς μέχρι τα τέλη του 2017
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Donald Trump δήλωσε ότι πιστεύει πως θα αντιμετωπιστεί δίκαια στην ειδική έρευνα σχετικά με τη ρωσική εμπλοκή στις προεδρικές εκλογές στις ΗΠΑ το 2016, αλλά δήλωσε ότι δεν γνώριζε πόσο χρόνο θα διαρκέσει η έρευνα.
Οι σύμμαχοι του Trump, τις τελευταίες εβδομάδες, κατηγόρησαν την ομάδα του ειδικού συμβούλου του υπουργείου Δικαιοσύνης Robert Muellerότι είναι προκατειλημμένη εναντίον του Ρεπουμπλικανικού προέδρου.
Αλλά σε συνέντευξή του στους New York Times, ο Trump φαίνεται να ανησυχεί για τις έρευνες που προκάλεσε το συμπέρασμα των αμερικανικών υπηρεσιών πληροφοριών, ότι η Ρωσία προσπάθησε να βοηθήσει το Trump να νικήσει τη Δημοκρατική Hillary Clinton.
"Δεν υπήρξε συμπαιγνία και νομίζω ότι το συμπέρασμα θα είναι δίκαιο", δήλωσε ο Trump σε 30λεπτη συνέντευξη στο γκολφ κλαμπ, ιδιοκτησίας του στο Παλμ Μπιτς της Φλόριντα.
Ο Mueller έχει κατηγορήσει τέσσερις συνεργάτες του Trump στην έρευνά του.
Ο Αναπληρωτής Γενικός Εισαγγελέας Rod Rosenstein δήλωσε αυτό το μήνα, ότι δεν έχει αντιληφθεί καμία παρατυπία από την ομάδα του Mueller.
Οι δικηγόροι του Trump λένε για εβδομάδες, ότι περίμεναν πως η έρευνα του Mueller θα ολοκληρωθεί γρήγορα, πιθανώς μέχρι τα τέλη του 2017.
Ο Mueller δεν έχει σχολιάσει πόσο θα διαρκέσει.
Ο Trump είπε στους Times ότι δεν ήξερε πόσο καιρό θα διαρκέσει η έρευνα.
"Χρονικά, δεν μπορώ να σας πω. Απλά δεν το ξέρω ", είπε.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης