Τελευταία Νέα
Διεθνή

Trump: Ο Bannon δεν έχασε μόνο τη δουλειά του έχασε και το μυαλό του

Trump: Ο Bannon δεν έχασε μόνο τη δουλειά του έχασε και το μυαλό του
Ο Steve δεν εκπροσωπεί τη βάση μου – βρίσκεται απλώς σε αυτήν για τον εαυτό του
Ο Steve Bannon όταν απολύθηκε, δεν έχασε μόνο τη δουλειά του, έχασε και το μυαλό του, υποστήριξε με ανακοίνωσή του την Τετάρτη 3 Ιανουαρίου 2018 ο πρόεδρος των ΗΠΑ Donald Trump για τον πρώην σύμβουλό του, ο οποίος σε βιβλίο που αναμένεται να κυκλοφορήσει, δηλώνει ότι ο Donald Trump Junior διέπραξε «προδοσία» καθώς συναντήθηκε με μια Ρωσίδα δικηγόρο που θα του παρέδιδε επιβαρυντικές για τη Hillary Clinton πληροφορίες πριν από τις αμερικανικές εκλογές.
«Ο Steve Bannon δεν έχει καμία σχέση με μένα, ούτε με την προεδρία μου.
Όταν απολύθηκε, δεν έχασε μόνο τη δουλειά του, έχασε και το μυαλό του.
Ο Steve ήταν ένας υπάλληλος που εργάστηκε για μένα αφού είχα ήδη κερδίσει το χρίσμα, επικρατώντας ενάντια σε 17 υποψηφίους, που συχνά είχαν χαρακτηριστεί ως οι πιο ταλαντούχοι που είχαν καταθέσει υποψηφιότητα για το χρίσμα του Ρεπουμπλικανικού κόμματος.
Τώρα, που είναι μόνος του, ο Steve μαθαίνει ότι το να κερδίζει κανείς δεν είναι τόσο εύκολο, όσο το έκανα να φαίνεται.
Ο Steve είχε ελάχιστη σχέση με την ιστορική μας νίκη, που οφείλεται στους ξεχασμένους άνδρες και γυναίκες αυτής της χώρας.
Ωστόσο, είχε άμεση σχέση με την απώλεια της θέσης της Γερουσίας στην Πολιτεία της Αλαμπάμα που κρατούσαν για περισσότερο από 30 χρόνια οι Ρεπουμπλικάνοι.
Ο Steve δεν εκπροσωπεί τη βάση μου – βρίσκεται απλώς σε αυτήν για τον εαυτό του.
Προσποιείται ότι βρίσκεται σε πόλεμο με τα μέσα ενημέρωσης, που χαρακτηρίσει αντιπολίτευση, όμως περνούσε το χρόνο του στο Λευκό Οίκο διαρρέοντας ψευδείς πληροφορίες στα μέσα ενημέρωσης για να παρουσιάζει τον εαυτό του πολύ πιο σημαντικό από όσο ήταν.
Είναι το μόνο πράγμα που κάνει καλά.
Ο Steve σπάνια ήταν σε κατ’ ιδίαν συνάντηση μαζί μου και απλά προσποιείται ότι είχε επιρροή να ξεγελάσει κάποιους ανθρώπους, που δεν είχαν πρόσβαση και κανένα στοιχείο, τους οποίους ξεγέλασε να γράψουν βιβλία γεμάτα ψέματα».

www.bannkingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης