Τελευταία Νέα
Διεθνή

Με μηνύσεις απειλεί ο Trump το συγγραφέα βιβλίου που τον χαρακτηρίζει "ακατάλληλο πρόεδρο"

Με μηνύσεις απειλεί ο Trump το συγγραφέα βιβλίου που τον χαρακτηρίζει
Το βιβλίο «Fire and Fury: Inside the Trump White House» αποκαλύπτει πικάντικες ιστορίες για την προσωπικότητα του Trump και τον ένα χρόνο στο Λευκό Οίκο 
Την πεποίθηση του ότι «ο αμερικανός πρόεδρος Donald Trump δεν είναι κατάλληλος για τη δουλειά αυτή» εξέφρασε μεταξύ άλλων πιπεράτων λεπτομερειών για την προσωπικότητα του αμερικανού προέδρου, ο συγγραφέας Michael Wolff στο βιβλίο του, το οποίο ξεπούλησε σε 24 ώρες.
Το βιβλίο «Fire and Fury: Inside the Trump White House» (Φωτιά και Οργή: Μέσα στον Λευκό Οίκο του Trump) μιλά για τον πρώτο χρόνο του Trump στην προεδρία των ΗΠΑ υποστηρίζοντας ότι οι αποκαλύψεις του είναι πιθανό να φέρουν το τέλος της παραμονής του Trump στον Λευκό Οίκο.
Ο Michael Wolff δήλωσε στο ραδιόφωνο του BBC πως το συμπέρασμά του στο ότι ο Trump
«πως ένα από τα ενδιαφέροντα αποτελέσματα του βιβλίου μέχρι τώρα είναι μια πολύ σαφής εντύπωση «ο βασιλιάς είναι γυμνός».
«Η ιστορία που διηγήθηκα φαίνεται να παρουσιάζει την προεδρία του με τέτοιον τρόπο ώστε να λέει πως δεν μπορεί να κάνει τη δουλειά του. Ξαφνικά παντού ο κόσμος λέει ”Θεέ μου, είναι αλήθεια, είναι γυμνός». Αυτό είναι το υπόβαθρο στην αντίληψη και την κατανόηση που τελικά θα θέσει τέρμα... σε αυτή την προεδρία».
Ο αμερικανός πρόεδρος πάντως δήλωσε ότι το βιβλίο είναι γεμάτο ψέματα. και απειλεί με μηνύσεις το συγγραφέα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης