Τελευταία Νέα
Διεθνή

Απάντηση Trump στις κατηγορίες οτι είναι ακατάλληλος για πρόεδρος των ΗΠΑ - Είμαι ιδιοφυής και σταθερός

Απάντηση Trump στις κατηγορίες οτι είναι ακατάλληλος για πρόεδρος των ΗΠΑ - Είμαι ιδιοφυής και σταθερός
Ο Aμερικανός πρόεδρος με μήνυμά του στο Twitter διαψεύδη τα όσα αναφέρονται στο πολύκροτο βιβλίο του Wolff
Απάντηση στο συγγραφέα M. Wolff ο οποίος έχει προκαλέσει τριγμούς στο Λευκό Οίκο μετά την κυκλοφορία του επικριτικού βιβλίου του για τις μέρες του Donald Trump στην προεδρία έδωσε ο ίδιος ο αμερικανός πρόεδρος.
Ο Donald Trump έσπευσε να διαψεύσει τις «φήμες» ότι είναι ακατάλληλος για το Λευκό οίκο λέγοντας ότι «είναι πολύ σταθερός και ιδιοφυής».
«Ουσιαστικά, σε όλη μου τη ζωή, τα δύο μεγαλύτερα χαρίσματά μου υπήρξαν η διανοητική μου σταθερότητα και το ότι ήμουν πολύ έξυπνος», έγραψε ο Trump στο Twitter (φυσικά).
«Από ΠΟΛΥ επιτυχημένος επιχειρηματίας έγινα κορυφαίος τηλεοπτικός αστέρας...και πρόεδρος των ΗΠΑ (με την πρώτη προσπάθεια). Θεωρώ ότι αυτό με καθιστά, όχι απλά έξυπνο, αλλά ιδιοφυή...και πολύ σταθερό διανοητικά!» αναφέρει χαρακτηριστικά για τον εαυτό του.
Το βιβλίο Michael Wolff «Φωτιά και Οργή: Μέσα στον Λευκό Οίκο του Trump», κυκλοφόρησε την Παρασκευή (5/1) κι έγινε μπεστ σέλερ σε 24 ώρες, καθώς η κυκλοφορία του επισπεύσθηκε μετά τη δημοσίευση αποσπασμάτων του αυτήν την εβδομάδα.
οι δικηγόροι του αμερικανού προέδρου πάντως απειλούν ήδη με μηνύσεις και προσφυγή στη δικαιοσύνη μετά τις ανεπιτυχείς προσπάθειες να εμποδίσουν την κυκλοφορία του.
Το βιβλίο εκτός από το χάος που επικρατεί στον Λευκό Οίκο, περιγράφει κι έναν αισχρά σεξιστή πρόεδρο ο οποίος συχνά πλησίαζε με ανήθικους τρόπους τις συζύγους φίλων του ενώ περιγράφει την κόρη του Ivanka «ως πιο χαζή και από ένα τούβλο».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης