Τελευταία Νέα
Διεθνή

Peskov (Ρωσία): Η διπλωματική βοήθεια των ΗΠΑ στη συριακή κρίση έχει αποδειχθεί ανεπαρκής

Peskov (Ρωσία): Η διπλωματική βοήθεια των ΗΠΑ στη συριακή κρίση έχει αποδειχθεί ανεπαρκής
Ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου χαρακτήρισε ως «ελλειπή» τη βοήθεια της Ουάσινγκτον για τη σταθεροποίηση της κατάστασης στη Συρία
Ως «ανεπαρκή» χαρακτήρισε τη διπλωματική βοήθεια των ΗΠΑ για την επίλυση της συριακής κρίσης η Ρωσία, μέσω δηλώσεων που πραγματοποίησε σήμερα (13/2) ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου, Dmitry Peskov.
Ειδικότερα, ο Peskov τόνισε μεταξύ άλλων ότι «σε ότι αφορά τη βοήθεια των ΗΠΑ για τη σταθεροποίηση της κατάσταση στη Συρία και την προώθηση της αναζήτησης μίας πολιτικής και διπλωματικής λύσης, αυτή είναι ελλειπής», ενώ πρόσθεσε ότι η Μόσχα θα συνεχίσει τις διπλωματικές της προσπάθειες για την επίλυση της κρίσης.
Παράλληλα, ο ίδιος τόνισε ότι η συνεργασία μεταξύ Ρωσίας, Τουρκίας και Ιράν παρέχει σημαντική στήριξη για περαιτέρω ειρηνευτική δραστηριότητα στο πλαίσιο των προσπαθειών του ΟΗΕ για τη Συρία.
«Όπως γνωρίζετε, ο ρώσος πρόεδρος διατηρεί τις τελευταίες εβδομάδες τακτικές επαφές με τους τούρκους και τους ιρανούς ομολόγους του, οι οποίες θα συνεχιστούν και αναμένεται να παράσχουν σημαντική στήριξη για περαιτέρω ειρηνευτικές δραστηριότητες στο πλαίσιο των προσπαθειών του ΟΗΕ», τόνισε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης