Τελευταία Νέα
Διεθνή

Μετά την ενίσχυση κατά 24% τον Δεκέμβριο (2017), το bitcoin άρχισε να κινείται πτωτικά

tags :
Μετά την ενίσχυση κατά 24% τον Δεκέμβριο (2017), το bitcoin άρχισε να κινείται πτωτικά
Το bitcoin υποχώρησε σήμερα (13/2/2018) κατά 4,1% σε 8,470 δολ. ενώ είχε αυξηθεί κατά 24% έπειτα από κέρδη πέντε διαδοχικών ημερών τον Δεκέμβριο του 2017
Τo bitcoin σταματάει το μακρύτερο ράλι μετά τον Δεκέμβριο και ανακάμπτει πριν διαμορφωθεί η τάση από τα ιστορικά υψηλά του ίδιου μήνα.
Το μεγαλύτερο ψηφιακό νόμισμα υποχώρησε σήμερα (13/2/2018) κατά 4,1% σε 8,470 δολ. ενώ είχε αυξηθεί κατά 24% έπειτα από κέρδη πέντε διαδοχικών ημερών.
Όπως μεταδίδει το Bloomberg, η πτώση σημειώθηκε καθώς το ιαπωνικό ανταλλακτήριο Coincheck, που τον περασμένο μήνα έχασε περί τα 500 εκατ. δολ. λόγω hackers, έχει αρχίσει να αφήνει κάποιους χρήστες να κάνουν αναλήψεις πάλι στο γιεν, το μεγαλύτερο νόμισμα που χρησιμοποιείται παγκοσμίως για το trading του ψηφιακού σήματος, σύμφωνα με το Coincompare.com.
«Το bitcoin προσπαθεί για το momentum κατά μήκος της τάσης, έπειτα από όλα αυτα κέρδη» είπε ο Neil Wilson από την ETX Capital και πρόσθεσε «και αν οι άνθρωποι μπορούν τώρα να αποσυρθούν από το ιαπωνικό νόμισμα, αυτό θα κάνει τη διαφορά».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης