Τελευταία Νέα
Διεθνή

Williamson (υπ. Άμυνας Μ. Βρετανίας): Η υπομονή απέναντι στην Ρωσία του Putin τελειώνει

Williamson (υπ. Άμυνας Μ. Βρετανίας): Η υπομονή απέναντι στην Ρωσία του Putin τελειώνει
Όλη η διεθνής κοινότητα τάσσεται με τη στάση της Μ. Βρετανίας υποστήριξε ο Βρετανός υπουργός Άμυνας
Την θέση ότι η υπομονή της διεθνούς κοινότητας απέναντι στη Ρωσία του Vladimir Putin τελειώνει διατύπωσε ο υπουργός Άμυνας της Μεγάλης Βρετανίας, Gavin Williamson, επισημαίνοντας πως όλος ο κόσμος εκφράζει τη στήριξη και τη συμπαράσταση του στη Μ. Βρετανία για την υπόθεση Skripal.
Σημειώνεται πως η Μ. Βρετανία κατηγορεί τη Ρωσία ότι βρίσκεται πίσω από την επίθεση με νευροτοξικό παράγοντα του πρώην Ρώσου διπλού πράκτορα Sergei Skripal και της κόρης του στο Λονδίνο στις 4 Μαρτίου.
«Η στήριξη που λαμβάνουμε είναι μια ήττα για τον Πρόεδρο Putin.
Η υπομονή της διεθνούς κοινότητας στερεύει για τον Putin και τις πράξεις του.
Πέρα από το ΝΑΤΟ, σε όλη την ΕΕ τα κράτη στηρίζουν τη Μ. Βρετανία.
Πραγματικά πιστεύω ότι είναι η καλύτερη απάντηση που θα μπορούσε να δώσουμε στη Ρωσία» υποστήριξε ο Βρετανός υπουργός Άμυνας.
«Η πρόθεση του Κρεμλίνου, ο σκοπός τους είναι να διαιρέσουν αλλά αυτό που βλέπουμε είναι ότι ο κόσμος είναι ενωμένος πίσω από τη στάση της Μ. Βρετανίας.
Αυτό από μόνο του είναι μεγάλη νίκη και στέλνει ένα ξεκάθαρο ηχηρό μήνυμα στο Κρεμλίνο και στον Putin» ανέφερε ο Williamson.
Την ίδια στιγμή, μεταδίδεται πως οι πρέσβεις της Ρωσίας σε Πολωνία, Λετονία, Λιθουανία και Εσθονία κλήθηκαν στα υπουργεία Εξωτερικών των παραπάνω κρατών, χωρίς ωστόσο να γίνει γνωστή η αιτία της κλήσης τους.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης