Τελευταία Νέα
Διεθνή

Νέα επίθεση του Erdogan στη Δύση: Ντροπή σε όσους μιλάνε σαν τρομοκράτες

Νέα επίθεση του Erdogan στη Δύση: Ντροπή σε όσους μιλάνε σαν τρομοκράτες
Ο Erdogan κάλεσε τις χώρες της Δύσης να δώσουν προσοχή στα παιδιά, τις γυναίκες και τους πολίτες, που χάνονται στην Ανατολική Γούτα της Συρίας

Νέα επίθεση εναντίον της Δύσης εξαπέλυσε ο Τούρκος πρόεδρος, Recep Tayyip Erdogan με αφορμή την υποκριτική της, όπως τη χαρακτήρισε, στάση στο θέμα της Συρίας.
Ο Erdogan κάλεσε τις χώρες της Δύσης να δώσουν προσοχή στα παιδιά, τις γυναίκες και τους πολίτες, που χάνονται στην Ανατολική Γούτα.
« Έι Δύση πότε θα γυρίσεις και θα κοιτάξεις τα παιδιά, τις γυναίκες και τους ανθρώπους που σφαγιάζονται και μαρτυρούν στην Ανατολική Γούτα, ώστε να μπορούμε να πούμε και εμείς ότι ‘’συμπεριφέρεται δίκαια’’ » δήλωσε τόνισε ο Erdogan σε συνέδριο  του κυβερνώντος κόμματος Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης (ΑΚ) στη νοτιοανατολική επαρχία Σίιρτ, όπως σημειώνει το πρακτορείο ειδήσεων «Ανατολή».
«Ντροπή σε εκείνους που μεταχειρίζονται την ανθρωπιστική τραγωδία στην περιοχή μας για τις πολιτικές τους επιδιώξεις και οφέλη.
Ντροπή για τη δημοκρατία σας τα ανθρώπινα δικαιώματα και την κατανόηση της διπλωματίας», συνέχισε σε υψηλούς τόνους ο Erdogan.
Ντροπή σε όσους μιλούν σαν τρομοκράτες.
Ο Τούρκος πρόεδρος ανακοίνωσε  ότι 4.017 «τρομοκράτες» έχουν εξουδετερωθεί στην επιχείρηση «Κλάδος Ελαίας» στην Afrin της Συρίας και 327 «τρομοκράτες» στο βόρειο Ιράκ.
«Όπου και αν μπείτε, όπου και αν κρυφτείτε, θα σας βρούμε.
Αυτοί θα το σκάνε, εμείς θα τους κυνηγάμε», πρόσθεσε.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης