Τελευταία Νέα
Διεθνή

Yildirim (πρωθ. Τουρκίας): Που ήταν οι ΗΠΑ και οι μεγάλες δυνάμεις τα 7 χρόνια του εμφυλίου στη Συρία;

Yildirim (πρωθ. Τουρκίας): Που ήταν οι ΗΠΑ και οι μεγάλες δυνάμεις τα 7 χρόνια του εμφυλίου στη Συρία;
Επί επτά χρόνια άνθρωποι σφαγιάζονται στη Συρία, η βαναυσότητα συνεχίζεται. Θυμηθήκατε την ανθρωπιά σας όταν χρησιμοποιήθηκαν χημικά;
Επικριτικός απέναντι στις ΗΠΑ, τη Γαλλία και τη Βρετανία για το πολύχρονο ζήτημα της Συρίας ήταν ο Τούρκος πρωθυπουργός B. Yildirim.
Μετά τη στήριξη που παρείχε η Τουρκία στις ΗΠΑ και τους συμμάχους τους για τη σημερινή αεροπορική επίθεση στη Συρία ο τούρκος πρωθυπουργός άσκηση σκληρή κριτική για τη στάση των «μεγάλων δυνάμεων» τα τελευταία 7 χρόνια του πολέμου στη Συρία.
«Επί επτά χρόνια άνθρωποι σφαγιάζονται στη Συρία. Η βαναυσότητα συνεχίζεται. Θυμηθήκατε την ανθρωπιά σας όταν χρησιμοποιήθηκαν χημικά; Πού ήσασταν μέχρι σήμερα; Το δικό μας σύστημα αξιών και νόμων δεν αποδέχεται να σκοτώνονται άνθρωποι ούτε από χημικά ούτε από συμβατικά όπλα», τόνισε ο Τούρκος πρωθυπουργός, σε ομιλία του στην Κωνσταντινούπολη.
«Σήμερα η Αμερική και οι εταίροι της έκαναν μια επιχείρηση. Βεβαίως την βλέπουμε ως ένα θετικό βήμα. Όμως, χρειάζεται να γίνουν περισσότερα για ειρήνη διαρκείας. Η Τουρκία κάνει τα απαραίτητα βήματα για τα ζητήματα της περιοχής», υπογράμμισε.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης